Tømrer - Snedkere i Greve
Din lokale tømrer i Greve kan hjælpe med at udføre alle former for trækonstruktioner og træarbejde. Da tømrerfaget er et af de ældste kendte erhverv kan du være sikker på et ægte og solidt stykke arbejde. Tømrere hjælper med opsætning af nye vinduer, døre, carporte og meget andet, hvor træ er i fokus. Af mere komplicerede tømreropgaver kan din lokale tømrer – snedker i Greve hjælpe med forstærkning af spær-konstruktion og loft-konstruktion
Tømrer - Snedkere i Greve:
Strandens Tømrer & Snedkerfirma
Ahornvej 44
2690 Karlslunde
Tlf.: +45 3051 9575
E-mail: info(at)strandens.dk
Ydelser: Tagarbejde, Døre & vinduer, Ombygninger
Tømrerfirmaet Morten Nielsen
Lillevangsparken 20
2670 Greve
20943139
H. Jönsson Byg ApS
Knøsen 18
2670 Greve
22367892
Tømrermester Dennis Schov
Rosenvangsvej 47
2670 Greve
22140807
René Rentius Tømrermester
Rørager 6
2670 Greve
Tømrermester Lasse Børgesen
Lindehegnet 46
2670 Greve
22555256
Tømrermester Nicolai Jørgensen ApS
Fasanvej 5
2670 Greve
Tømrerfirmaet Ronnie Jensen ApS
Gøgevej 5
2670 Greve
28975912
Tømrerfirmaet Brødrene Børgesen ApS
Lindehegnet 46
2670 Greve
42404519
Allan Steen Hansen Tømrer- og Entreprenørfirma ApS
Vangeleddet 75
2670 Greve
22801541
Tømrermester Henning Damsø
Mosede Højvej 46
2670 Greve
43903672
Dundee Tømrer & Snedkerfirma V/ Michael Njor
Fyrrehegnet 41
2670 Greve
36447741
Snedker/Tømrermester Gunnar Madsen
Rammsvej 19
2670 Greve
43528622
Tømrerne - Snedkerne i Greve tilbyder blandt andet:
Strandens Tømrer & Snedkerfirma tilbyder:
Strandens Tømrer & Snedkerfirma er et ungt firma i udvikling. Siden starten i 2008 er firmaets produktivitet steget stødt. Dette baseret på kvalitetsarbejde og tillid. Vores håndværkere er alle organiserede.
Thomas er uddannet tømrer ved mindre virksomhed i Albertslund i september 2000. Efter mange års arbejde som svend på mange byggepladser var tiden inde til opstart af egen virksomhed. Sideløbende med den daglige drift søger Thomas at optimere sin viden og kompetencer i form af kurser mm.Thomas har bl.a gennemgået og uddannet sig som energivejleder, tagkurser, stilladskurser, skimmel & svampekurser m.m.)
Nyttige links inden for Tømrer - Snedkere:
Dansk Håndværk
Dansk Håndværk er arbejdsgiverforeningen for små og mellemstore håndværksvirksomheder indenfor træ- og træindustri, byggeri, møbelproduktion og -reparation, snedker-, tømrer-, og trævirksomheder samt en lang række andre håndværksvirksomheder indenfor andre brancher i Danmark.
Vi indgår overenskomst på området, og sikrer virksomhederne bedst mulige arbejdsbetingelser og vilkår at drive virksomhed under.
se mere på www.dhv.dk
Træ.dk
Træ.dk er træbranchens fælles informationsprojekt. Træ.dk blev stiftet i 1995.
Træ.dk er skabt og drevet af mennesker der elsker træ og drømmer om en fremtid bygget på træ. Hvor der bruges mere træ end i dag, både til byggeri, produkter og energi – og hvor der er rigeligt med skove, der bæredygtigt kan producere alt det træ, som vi forhåbentlig kommer til at bruge.
At plante skov, dyrke den bæredygtigt og bruge træet til produkter og til energi – det er den mest miljø- og klimavenlige måde mennesker kan leve på. Overhovedet.
Træ.dk vil formidle den viden og knytte de netværk der skal til for at skabe sådan en smuk og ren fremtid.
Træ.dk er det nye navn for det projekt der blev født i 1995 som Træ Er Miljø.
se mere på www.træ.dk
Ejendomsmægler - Nyt køkken er mest salgsfremmende
Et nyt, indbydende køkken kan være afgørende, hvis du skal sælge din bolig
Køberne vælger ifølge Nybolig oftere huse med gamle køkkener fra, mens de er villige til at betale væsentlig mere for boliger med nyere køkkener.
Investering i et køkken er for mange en stor beslutning. Men hvis man spørger en ejendomsmægler, bliver det måske lidt nemmere at tage beslutningen. Ifølge ejendomsmæglerkæden Nybolig er køkkenet nemlig den del af boligen, som er mest salgsfremmende at renovere eller udskifte. Det viser en ny rundspørge blandt kædens 220 forretninger.
– Rigtig mange boligkøbere vil gerne have et nyt køkken og et nyt badeværelse. Et nyt, moderne køkken er ofte den afgørende faktor i et boligsalg. Hvis økonomien tillader det, går mange købere i en lang bue uden om gamle huse, der står til en opgradering, forklarer Thomas Hovgaard, relationschef hos Nybolig.
Ifølge mæglerkæden får boligejere stadig oftere størstedelen af deres køkkeninvestering tilbage ved et salg. Samtidig opfordrer ejendomsmæglere hyppigere boligsælgere til at sætte et nyt køkken ind for at optimere salgschancerne. Under alle omstændigheder er et nyere køkken, badeværelse og tag med til, at boligen bliver solgt hurtigere, og det gør sig i særlig grad gældende i de områder af landet, hvor liggetiderne er længst. Dog skal man ifølge Thomas Hovgaard være opmærksom på, at jo billigere boligen er, jo mindre investeringer kan den i sagens natur bære.
Køkkenbutikker mærker tendensen
Hos Invita opleves det, at en del af kunderne er opmærksomme på køkkenets betydning, også den dag boligen skal sælges.
– Danskerne går meget op i deres køkken, hvor især æstetik skal være i højsædet. Med gang i økonomien er lysten til et nyt køkken steget. Et nyt køkken er for de flestes vedkommende en forholdsvis stor investering og dermed en investering, der selvfølgelig vil kunne afspejles i udbudsprisen, den dag huset skal sælges, fortæller Lars Vesbo Christiansen, der er brand manager for Invita.
– Kunderne vælger først og fremmest deres køkken med hjertet, og for en dels vedkommende tages der sikre valg, som er med til at gøre deres nye køkken forholdsvist tidløst. Der tænkes langsigtet i forhold til, at man skal leve med sit køkken i mange år, og for nogens vedkommende spiller det sikkert også ind, at huset en dag skal sælges. Grunden hertil skal vel findes i, at man ikke har lyst til at skræmme potentielle købere væk med et køkken, som købere ikke bryder sig om. Generelt skal man dog ikke være bange for at følge moden, og især hvis man køber fra et brand som Invita. Det er med til at sikre sig, at design, materialevalg og kvalitet er langtidsholdbart, fortsætter han.
Ifølge køkkenmanden er der en begyndende trend til, at vi igen vælger farver og træsorter i køkkenet. Invita ser samtidig et nyt mod på at lege med materialer og overflader, når kunderne sammensætter deres drømmekøkken.
Danskerne er dog stadig mest vilde med hvide, neutrale køkkener, der tegner sig for op imod 70 procent af markedet.
Markedets stærkeste gør-det-selv rundsav
Ryobi lancerer sin første kulfri rundsav til ONE+ systemet!
Som en af de mest avancerede, batteridrevne rundsave til gør-det-selv-markedet er Ryobis nye rundsav bygget på kulfri teknologi. Den kombinerer en kraftfuld motor, intelligent elektronik og Lithium+ batteriteknologi, som giver mere kraft og længere driftstid!
Den kulfri motor fjerner friktion, så den kan give op til
30% længere driftstid og skære op til 25% hurtigere end alle andre batteridrevne Ryobi©-save. Faktisk har dette effektive værktøj en ydeevne, man ellers kun får fra eldrevne rundsave.
Den kraftfulde sav er udviklet til at udrette mere, så brugeren kan udføre krævende opgaver med friheden fra et batteridrevet værktøj. Uanset om det er opskæring af plader – som f.eks. krydsfiner, MDF, skæring af bordplader eller parket– så har ONE+ rundsaven den nødvendige præcision og styrke, som du har brug for. Den banebrydende, batteridrevne rundsav er en ny tilføjelse til ONE+ systemet, hvor samme batteri kan bruges til over 70 forskellige have- og elværktøjer. For at lette dit arbejde og udvide din værktøjssamling på den mest økonomiske måde, kan du flytte det samme batteri mellem maskinerne.
R18CS7-0
Med en imponerende skærekapacitet på op til 60 mm ved 90° og smigskæring op til 50° gør denne batteridrevne sav gør-det-selv-arbejdet til en leg!
R18CS7 leveres med en 184 mm klinge, 16 mm hulstørrelse og 24 tænder med spidser af wolframkarbid for at maksimere driftstiden og give rene og nøjagtige snit.
Aldrig har det været hurtigere at skifte mellem dybde- og vinkelindstilling takket være de indbyggede, værktøjsfri justeringsmuligheder. Det praktiske greb og fløjmøtrikken betyder, at du aldrig mere behøver at lede efter din unbrakonøgle!
R18CS7 har to ergonomiske håndtag, der giver dig maksimal kontrol over værktøjet. Begge håndtag har Ryobis GripZone™-gummibelægning, der giver dig et behageligt og effektivt greb, så du nemt kan styre saven og holde skærelinien.
Saven har en retningsbestemt støvport, der fjerner støv fra skærelinjen. Du kan tilslutte en støvsuger til porten, så du kan arbejde i støvfrie omgivelser og ikke mindst reducere rengøringstiden!
For at opnå den bedst mulige ydeevne og driftstid anbefaler vi Ryobis 5,0 Ah Lithium+ batteri. Du kan skære op til 110 meter i 13 mm krydsfiner på en enkelt opladning. Det giver dig kraften til at komme gennem de store opgaver, du måske har udskudt!
Den nye, kulfri 18V rundsav kan købes som et separat værktøj, så du kan bygge videre på din ONE+ samling uden at skulle betale for ekstra batterier og opladere.
Er taget klar til stormsæsonen?
Danskerne er blevet bedre til at vejrsikre boligen, men det går fortsat hårdt ud over tagene, når efterårsstormene rammer. 80 pct. af tagskaderne sidste år skyldtes storm
Med stormsæsonen på trapperne, er det derfor vigtigt at få efterset boligen og taget for at mindste risikoen for skader.
Med efteråret kommer også stormsæsonen. Fra nu og helt frem til foråret er der forhøjet risiko for, at boligen bliver udsat for kraftige vindstød af storm- eller orkanstyrke. Sidste år var storm årsag til knap 80 pct. af vejrskaderne hos de danske boligejere, viser Codans årlige vejrundersøgelse.
Ifølge vejrundersøgelsen er der dog – på trods af sidste års kraftige december-storm Urd – sket et fald i antallet af vejrrelaterede skader, der tyder på, at danskerne generelt er blevet bedre til at vejrsikre deres boliger. I 2016 blev kun hver 20. boligejer ramt af vejrskader, mens det var dobbelt så mange i 2015. Det indikerer, at de senere års voldsomme vejrfænomener har ført til udbedringer af en række af boligernes mest udsatte konstruktioner – enten i forbindelse med skader eller som led i forebyggelsen af skader.
”Danske boligejere er generelt er blevet mere opmærksomme på vejrets ødelæggende kræfter. Vi ser dog, at stormsæsonen fortsat går ud over tagkonstruktionerne rundt omkring i landet, hvilket man bør være ekstra opmærksom på denne tid af året”, siger Henrik Bundgaard, skadedirektør i Codan.
Taget står for skud
Skader på tage og andre bygningsdele steg fra 32 pct. i 2015 til 54 pct. i 2016. Og særligt løse tagsten tegner sig for en stor del af sagerne med 40 pct. mod kun 23 pct. i 2015.
”Når de kraftige vindstød rammer, så er tagkonstruktionen meget udsat, hvis der fx er løse tagsten eller tagplader. Når de blæser af, så efterlader de ikke bare et hul i taget – de kan også knuse husets ruder eller lave buler i bilen. Et hul i taget øger desuden risikoen for følgeskader, hvis der eksempelvis trænger vand ind i tagkonstruktionen samt resten af boligen og indboet” siger Henrik Bundgaard, og anbefaler, at man går sin grund og sit hus igennem mindst en gang om året, så man er bedre forberedt i tilfælde af et pludseligt stormvarsel.
Gode råd i forbindelse med stormsæsonen
Gennemgå taget for løse tagsten eller plader. Tjek, at eventuelle antenner er ordentligt fæstnet.
Har du store træer, der står tæt ved dit eller naboens hus, så overvej om de bør fældes. Gå træet efter for løse eller rådne grene, og sørg for at få dem fjernet, så de ikke blæser af og forårsager skader under en storm.
Fjern løse genstande uden for huset:
Stil parasol, havestole og potteplanter af vejen. Fastgør trampolinen og læg evt. flagstangen ned.
Udvalgte tal fra Codans årlige vejrundersøgelse
5 pct. af boligejerne angiver at være blevet ramt af én eller flere vejrrelaterede skader i 2016. Det er en halvering ift. 2015, hvor 10 pct. blev ramt.
I 2016 var flest skader forårsaget af blæst (79 pct.) og dernæst regn (31 pct.).
I 2016 udgjorde:
Skader på taget 54 pct. af alle vejrrelaterede skader. I 2015 var tallet 32 pct.
Skader på udvendigt inventar som havemøbler, skure, trampoliner m.m. 21 pct. af alle vejrrelaterede skader. I 2015 var tallet 35 pct.
Skader på den øvrige bolig 13 pct. af alle vejrrelaterede skader. I 2015 var tallet 19 pct.
Kælderskader 10 pct. af alle vejrrelaterede skader. I 2015 var tallet 13 pct.
Tømrer - Skruefundamentet forenkler arbejdet og giver os en bedre økonomi
For investeringsselskabet Real Capital er JD Byggeservice netop i gang med at etablere skure og hegn til 28 nyopførte rækkehuse på Trylleskov Allé i Solrød
Byggeriet skal stå færdigt til august. Tømrervirksomheden har skiftet betonfunderingen ud med et skruefundament, hvilket har givet en markant tidsbesparelse og en bedre økonomi.
Oprindeligt skulle de mange hegn, der adskiller rækkehusene, og de sortmalede træskure have været funderet med beton, men det kunne ifølge tømrervirksomheden slet ikke betale sig.
”Vi skal tjene penge, og vores arbejde skal gå hurtigt. Med skruefundamentet slipper vi for at grave, hente beton, støbe, køre jord væk, justere og vente på betonen tørrer. Det er genialt,” siger Jørn Dehn, indehaver af JD Byggeservice.
Seks gange så hurtigt og halvt så dyrt som beton
Til opgaven i Solrød skal JD Byggeservice bruge mere end 500 skruefundamenter til de mange skure, hegn, inddækninger til skralderum og miljøskure. Det vil ifølge Jørn Dehn tage mere end en uge at grave så mange huller og efterfølgende støbe beton:
”Vi kan samlet set lave alle 500 fundamenter på fem dage med skruefundamentet. Det er der rigtig god økonomi i. Med beton havde det taget os en måned. Vi bruger kun tre minutter pr. skruefundament, og derfor kan vi sætte 100 skruer på en dag. Det er meget effektivt. Til sammenligning tager det mindst en time pr. hul med beton,” siger han og fortsætter:
”Skruefundamentet er meget prisbilligt i forhold til at støbe, og vi sparer omkring 50 procent. Det er både baseret på skruens pris og den store mængde tid, vi sparer.”
Nem metode giver en effektiv arbejdsproces
Det er virksomheden Nemt Fundament, der har leveret de flere hundrede skruefundamenter, som er CE-mærkede og specialproducerede hos KRINNER i Tyskland til netop Solrød-projektet.
”Vi vil gerne hjælpe vores kunder med at tjene mange penge i kraft de store tidsbesparelser, som skruefundamentet giver. Det betyder meget for entreprenører og tømrervirksomheder, at de hurtigt kan komme i gang med arbejdet og afslutte det inden for kortest mulig tid. Med skruefundamentet kan vores kunder gå i gang med at bygge med det samme, når skruen er sat,” forklarer Rune Roepstorff Nissen, indehaver af Nemt Fundament, der forhandler og installerer skruefundamenter til både små og store byggeprojekter.
Nemt Fundament har foruden levering af skruerne hjulpet JD Byggeservice med at effektivisere arbejdsprocessen ved at udtænke en skabelon, der kan tages med fra skur til skur. På jorden, hvor skuret skal stå, lægger tømrervirksomheden en skabelon (træplade) i de rette mål. På skabelonen er det markeret, hvor skruerne skal sættes. Ved hjælp af en maskine skrues skruefundamentet ned igennem pladen og belægningen.
”Vi kan hurtigt og nemt sætte skruen i den rigtige højde uden at nivellere. En laser på maskinen giver nemlig en lyd, når skruen har nået den indstillede højde. Maskinen er lavet på en smart måde, fordi den sørger for, at skruen kører langsomt ned og slipper roligt, hvis den rammer noget hårdt. Vi undgår derfor at få et ordentligt ryk i kroppen, som man ellers kan opleve med andre maskiner,” siger Jørn Dehn og tilføjer:
”Det er vigtigt for os at tænke i arbejdsprocesser. Jo mere vi kan forenkle vores arbejde, jo bedre økonomi. Med skabelonen og dette system skal vi ikke tænke og måle fra skur til skur. Vi kan bare skrue og hurtigt komme videre med byggearbejdet.”
Specialproduceret skrue gør arbejdet let og udtrykket elegant
Når skruen er sat, kan JD Byggeservice med det samme montere skurets elementer direkte på skruefundamentet. Den specialproducerede skrue fra Nemt Fundament står omkring otte centimeter over fliserne. På toppen af skruen er der en rund montageplade med en M12 møtrik, der gør det muligt at fastgøre træet direkte i skruens stål.
”Vi har fået denne skrue specialfremstillet til skurene i Solrød. Den er meget smallere end vores øvrige skruefundamenter og kan stå under en rækel på 95 millimeter i bredden. Det betyder, at skruen ikke er synlig, og det gør de sorte skure super elegante,” siger Rune Roepstorff Nissen og tilføjer, at Nemt Fundament arbejder på at sætte den nye skrue i serieproduktion.