Ejendomsmæglere i Brøndby
Din lokale ejendomsmægler i Brøndby har specialiseret sig i handel med boliger i netop dit lokalområde. Derfor kan du med fordel tage kontakt til din lokale ejendomsmægler, hvis du ønsker at sælge eller købe hus eller lejlighed i Brøndby. Med stor ekspertise i netop dit lokalområde, vil ejendomsmæglerne i Brøndby give dig den bedste og mest effektive service i forbindelse med salg eller køb af bolig her
Ejendomsmæglere i Brøndby:
home Vallensbæk - Brøndby Strand
C.Normann A/S
Vallensbæk Strandvej 89
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 50 01 00
Ydelser: Ejendomsmægler, ejendomshandel
Nyttige links inden for ejendomsmæglere:
Dansk Ejendomsmæglerforening:
Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) er brancheforening for ejendomsmæglervirksomheder og personer beskæftiget med ejendomsformidling, ejendomsmæglere og Diplomvaluarer, i Danmark. Foreningen blev stiftet i 1912.
DE har som overordnet formål at varetage medlemmernes erhvervs- og branchemæssige interesser, herunder
at arbejde for, at formidling af fast ejendom og ydelser i den forbindelse sker på en betryggende og professionel måde gennem foreningens medlemmer, og at arbejde for medlemmernes størst mulige faglige selvstændighed inden for den ramme og den virksomhedsform, som medlemmerne har valgt at udøve virksomhed under.
Det sker gennem en række aktiviteter indenfor medlemsservice og interessevaretagelse.
se mere på www.de.dk
Danske Selvstændige ejendomsmæglere
DSEmægler.dk er den fælles hjemmeside for Danske Selvstændige ejendomsmæglere. DSEmægler.dk arbejder for at boligsælgere og -købere får den optimale rådgivning og betjening i alle ejendomshandelens faser.
DSEmægler adskiller sig fra andre kæder ved at medlemmerne er selvstændige ejendomsmæglere.
For det første står DSEmæglere sammen i et stærkt indkøbsfællesskab, der gør dem konkurrencedygtige.
For det andet er DSEmæglere med i et fællesskab, der kan hjælpe med at varetage deres interesser i branchen.
Medlemmer af DSEmægler.dk er ikke påtvunget et koncept, et logo eller en farve. Ikke påtvunget detaljerede forskrifter, som ensretter og skaber gennemsnitlige præstationer.
Derfor kan selvstændige mæglere frit indstille sig efter kundernes optimale behov, og helt individuelt lægge deres kvalitetskrav så højt, de ønsker. DSEmæglere er ikke underlagt kapitalgiganter, hvor den enkelte bank, kreditforening eller forsikringsselskabs produkter "stoppes i halsen" på kunderne, og hvor der sidder tunge og dyre administrationer og ensretter mæglernes produkter.
Foreningen tilbyder ved storindkøb og aftaler med leverandører, en lang række produkter med betydelige rabatter. Det er foreningens mål at opretholde variationen og konkurrencekraften blandt ejendomsmæglere, og dermed gøre bolighandler bedre, tryggere og billigere
se mere på www.dsemaegler.dk
Problemer med at sælge boligen? Bliv udlejer
Lejeloven.dk har lavet en guide til, hvordan du undgår de klassiske fælder, når du lejer din bolig ud, mens den er til salg
Flere prøver lykken som udlejer, når de ikke har held med at få solgt deres bolig. Sammenligner man tallene fra 2017 med tallene i år, viser undersøgelser at antallet af boliger, der har været til salg, inden de er blevet sat til udlejning, er mere end firdoblet. Begynder din tålmodighed også at løbe op? Så er udlejning måske også vejen frem for dig.
Lejeloven.dk har kreeret denne guide til hvilke ting, du skal være særligt opmærksom på, hvis du ønsker at leje din bolig ud, mens den er til salg. Lejeloven kan nemlig godt være lidt kringlet, hvis du skal være sikker på at få din lejer ud, eller ikke vil miste op mod 1 million af salgsprisen.
Det er næsten umuligt at få lejer ud
Lejerne er som regel godt beskyttet af lejeloven. Der er derfor nogle helt særlige regler for, hvornår du kan opsige din lejer. At du vil sælge din bolig anses ikke for en gyldig grund til at smide din lejer ud. En af de eneste muligheder du har for at komme af med din lejer, er hvis du har en god grund til at tidsbegrænse lejemålet, eller vedkommende ikke overholder god skik og orden ifølge husreglerne eller lejekontrakten. Det er derfor vigtigt, at man kender til de forskellige krøller, der finder sted i lejeloven.
Tidsbegræns udlejningen af dit lejemål
For at tidsbegrænse dit lejemål kræver det, at du har en gyldig grund. Her anses det blandt andet ikke som en gyldig grund, at du vil sælge din bolig. En gyldig grund kan dog være, hvis du står i en situation, hvor du vil lide et økonomisk tab, hvis du vælger at sælge din bolig på det tidspunkt, hvor den tidsbegrænsede lejeaftale bliver indgået. Det kan eksempelvis være, hvis din boliger bliver vurderet under den pris, som du selv købte boligen for. Du skal dog være opmærksom på, at tidsbegrænsede lejemål som udgangspunkt er uopsigelige. Derfor kan det være en god ide at gøre dig nogle overvejelser, inden du bestemmer dig for, hvor lang tid du ønsker at leje lejemålet ud. Fordelen er dog, at du ved, hvornår din lejer flytter ud. Desværre giver det dig ikke muligheden for at tilpasse købsdatoen til din mulige købers ønsker.
Du skal dog være påpasselig med at forlænge lejeperioden uden endnu en kontrakt.Bliver lejer boende i lejemålet i mere end en måned efter den tidsbegrænsede periode er ophørt, fortsætter lejeforholdet nemlig som tidsubegrænset. Ender du i sådan en situation, hvor du ikke kan få din lejer ud, kan du stadig godt sælge, omstændighederne er dog lidt anderledes. Her vil du nemlig skulle sælge boligen med lejerne i. I sådan en situation vil en ejendomsmægler typisk vurdere boligen mellem 500.000 og 1 million under boligens aktuelle værdi, da de fleste købere oftest er på jagt efter en bolig, de kan overtage med det samme. Køber man en bolig med lejere i, kan man opsige lejerne med et års varsel med den begrundelse, at man selv ønsker at flytte ind i boligen.
Gensidig kort opsigelsesvarsel
Står du ikke i en situation, hvor du vil lide et økonomisk tab, men i stedet ikke er villig til at indgå et prisforlig for at komme af med boligen, har du stadig en mulighed tilbage. Du kan lave en aftale med din lejer, om en gensidig kort opsigelsesvarsel, så du også vil have mulighed for at opsige din lejer i tilfælde af, at du får en køber. Her vil man typisk aftale en opsigelse på 3 måneder, så lejer også har rimelige chancer for at finde et nyt sted at bo. En sådan aftale kræver dog, at du har stor tiltro til din lejer. Hvis lejer skulle nægte at fraflytte lejemålet, når din opsigelse indtræffer, skal sagen nemlig afgøres i boligretten, hvor en beslutning træffes med udgangspunkt i lejeloven. Her bliver sagen sandsynligvis truffet i lejers favør, da man som før nævnt ikke kan opsige lejer med ønsket om videresalg.
Ønsker du en større indsigt i lejelovens regler, kan du besøge Lejeloven.dk, hvor du har adgang til artikler om alt hvad du bør vide før du udlejer boligen. Ellers anbefales det altid at tage kontakt til en boligadvokat eller ejendomsmægler, inden du begynder at annoncere boligen på boligportaler, da der generelt er en del faldgruber.
Riv ned og byg nyt - det betaler sig ofte
Hvorfor kaste sig ud i en omfattende og usikker husrenovering, når man med fordel kan opføre et nyt hus og samtidig sikre et eventuelt fremtidigt salg og husets levetid?
At bygge nyt er den bedste investering på den lange bane, lyder det fra et af landets største byggefirmaer.
Gamle huse er charmerende, har ofte fine historier med sig og en beliggenhed, der siger spar to, fordi de er opført på et nyudstykket område, dengang København og andre af de større danske byer fik udvidet deres bygrænser. Der er bare det ved det, at de arkitektonisk er tilpasset en livsstil, der ligger fjernt fra et moderne dansk liv, ofte er bygget med en dårlig isolering og tilmed kan indeholde fugtskader med efterfølgende skimmel, fordi de gennem årtier ikke har fået den vedligeholdelse, et ældre hus kræver.
Ofte er det elementer, som man ved en gennemgribende renovering til dels kan rette op på, dog altid med en vis usikkerhed i forhold til fugt, indeklima og økonomi. Der er mange argumenter for og imod, og det er klart, at står man med en ældre arkitektonisk perle, skal man tænke sig godt om. Hos byggefirmaet Lind & Risør er man dog ikke i tvivl om, at det i de fleste tilfælde bedre kan betale sig at rive et eksisterende nedslidt hus ned. "Tallene viser, at en omfattende renovering af et klassisk parcelhus eller en murermestervilla i de fleste tilfælde bliver lige så dyrt som at rive ned og bygge nyt, endda nogle gange dyrere", udtaler salgschef Morten Bertelsen.
Alle nybyggede huse bliver bygget ud fra høje krav til isolering og energioptimering. Det ses naturligvis på regnskabet i sidste ende, så det månedlige budget ser væsentlig pænere ud end ved et ældre hus med utætte vinduer og dårlig isolation. Tilmed findes der i dag flere forskellige muligheder for grøn energi, som også på samvittigheden betyder noget i en verden, hvor klimaforandringer spiller en større og større rolle.
Når man dertil lægger, at man ved et nybygget hus kan få det præcis, som man vil, hvad angår husets arkitektur og indretning, hvorfor så skulle bakse med bærende vægge, der skal rykkes, eller det hensigtsmæssige eller direkte sundhedsskadelige i at lave kælderen om til ekstra børneværelser.
"Uanset hvor mange penge man putter i et gammelt hus, og hvor mange døre, vinduer eller hvor meget isolation man skifter ud, kommer man aldrig i nærheden af, hvad et nybygget hus lever op til, hvad angår indeklima, energimærkninger og månedlige driftsomkostninger. Groft sagt kan man sammenligne det med at blive ved med at male på en rusten bil. Karrosseriet vil stadig være det samme. Den kører altså ikke langt nok på literen i overført betydning," fortæller salgschef hos Lind & Risør Morten Bertelsen.
Ifølge ham er der overordnet tre parametre, man skal overveje grundigt, inden man renoverer, og som taler imod at bevare de gamle huse, der er bygget lang tid før, man vidste så meget, som man ved i dag om energi- og budgetvenligt byggeri.
"For det første vil der altid være kontinuerlig og ofte kostbar vedligeholdelse, ikke mindst over tid. For det andet vil udgifter til energi og varme aldrig kunne ramme det niveau, som et nybygget hus har, eftersom byggereglementet i dag er til for klimaets skyld. Og sidst, men ikke mindst, kan man ikke løbe fra husets dåbsattest. For lige meget hvor meget du gør, vil det altid være et hus bygget for mange år siden – nogle gange et halvt århundrede eller mere," siger han.
"Dengang vidste man fx ikke noget om, hvor skadelige radonstråler, der siver ind i husene grundet et undertryk, fx kan være. I dag kan man radonsikre nyt byggeri uden problemer ved at lede strålerne ud af huset. Flere af de gamle huse er også bygget i sundhedsskadelige materialer og PCB-holdig maling, der er kendt for at påvirke nervesystemet og hormonbalancen negativt, og som man ikke bare kan fjerne. Så der er flere ting, der taler for at bygge nyt i stedet for at renovere et gammelt hus. Ikke mindst når det gælder om at fremtidssikre et eventuelt salg," slutter Morten Boye Bertelsen.
TIP! Husk i øvrigt...
Husk renoverings- og energiudgifter, når I køber hus. Der kan nemlig være stor forskel på udgifterne til renovering og varme i et ældre hus i forhold til et helt nybygget hus.
Banken skal følge finanstilsynets retningslinjer, når det gælder husstandsindkomst og rådighedsbeløb, når folk skal låne til deres nye hus. Rådighedsbeløbet er dog en fleksibel størrelse for det er meget elastisk, for hvor meget skal man sætte af til vedligeholdelse, hvor meget til service til bilen og hvad med tandlægen? Her spiller vedligeholdelsesudgifterne naturligvis ind, ligesom energiudgiften gør, og her kan der være fordele ved et helt nybygget hus i forhold til et ældre hus, der trænger til en kærlig omgang.
Ofte kan man faktisk låne lidt flere penge i banken, hvis der er tale om køb af et helt nybygget hus ganske enkelt fordi de månedlige udgifter er lavere end i et ældre hus. Hvis et nybygget hus eksempelvis koster 400.000 kr. mere, end et ældre hus, man ser på, så skal man selvfølgelig huske at kigge på, hvad man sparer i vedligeholdelse og energiudgifter – og så ser regnestykket ofte helt anderledes ud.
Blomstret, farverigt og stort – nye og trendy tapetmotiver fra Iwa Herdensjö
Photowall er stolte over at kunne præsentere to nye tapetmotiver, der er designet af den svenske designer Iwa Herdensjö
De farverige og trendy motiver Blaze og Stunner henter inspiration fra Iwas opgaver inden for mode, men med et mere personligt twist.
– Jeg tegner først og fremmest print til tøj, og de blomstrede trends har bare afløst hinanden. Det er blevet til mange blomstertegninger, men hvor det i andre opgaver kan handle mere om at lave den helt rigtige type blomsterprint, fik jeg her mulighed for at lave lige, hvad jeg ville. Det var vigtigt for mig at lave to tapeter, som hører sammen, men som alligevel ikke bliver identiske i udtrykket. De er på en måde som to scener fra samme film, fortæller designeren Iwa Herdensjö.
Kollektionen har et personligt præg med sin muntre blanding af lyserødt, turkist og vinrødt, og det bliver ekstra tydeligt, når Iwa fortæller, hvordan kollektionen fik sit navn.
– "Dare" er farven på min læbestift, som jeg har haft på næsten hver dag i 7 år, så man kan vel egentlig godt sige, at det er en signatur.
Iwa har en tydelig vision om, hvilket af de ekstravagante motiver, hun ville vælge til sit hjem, og hvilket rum det skulle pryde.
– Jeg ville vælge Stunner Peachy i den orange/rosa farvesammensætning til entréen. Personligt tror jeg, at begge motiver ville fungere rigtig godt i lige præcis entréen. Et tapet, der gør lidt ud af sig selv, er med til at give en god velkomst eller et hyggeligt farvel – alt efter hvordan man ser det, fortæller Iwa Herdensjö.
Tapetkollektionen Dare fås eksklusivt hos Photowall og består af to mønstre i fem forskellige farvesammensætninger. Motiverne kan bestilles som måltilpasset fototapet for 319 kr. pr. kvadratmeter.