Ejendomsmæglere i Næstved
Din lokale ejendomsmægler i Næstved har specialiseret sig i handel med boliger i netop dit lokalområde. Derfor kan du med fordel tage kontakt til din lokale ejendomsmægler, hvis du ønsker at sælge eller købe hus eller lejlighed i Næstved. Med stor ekspertise i netop dit lokalområde, vil ejendomsmæglerne i Næstved give dig den bedste og mest effektive service i forbindelse med salg eller køb af bolig her
Ejendomsmæglere i Næstved:
Estate Næstved
Ringstedgade 100
4700 Næstved
Tlf.: 55770051
E-mail: 4700@estate.dk
Ydelser: Salg af bolig, Salgsvurdering
home Næstved
Rikke Nissen
Præstøvej 22
4700 Næstved
Tlf.: 55 77 41 00
Ydelser: Ejendomsmægler, ejendomshandel
Ole Roug Jacobsen
Holmevej 1
4700 Næstved
55541955
Ejendomshandler Jørgen Knapmann
Parkvej 176 st dør 13
4700 Næstved
55720072
Allan Hansen Ejendomsmæglerfirma ApS
Banegårdspladsen 3
4700 Næstved
55737100
Arpe & Partner ApS
Køgevej 5
4700 Næstved
70208949
Erhvervscenter Sjælland A/S
Præstøvej 57
4700 Næstved
58580840
Ejendomsmæglerfirmaet Jørgen Danielsen A/S
Præstøvej 57
4700 Næstved
54844080
Nybolig Jan Milvertz A/S
Dania 12
4700 Næstved
55720072
Nybolig Erhverv Jørgen Klode
Præstøvej 111
4700 Næstved
58501212
Edc Poul Erik Bech
Ringstedgade 28
4700 Næstved
55786600
Ejendomsmæglere i Næstved tilbyder blandt andet:
Estate tilbyder:
Estate Knapmann & Rosendal er en lokalkendt ejendomsmægler med mange års erfaring. Her lægges vægt på et godt lokalkendskab - derfor bor vi også selv i området. Lokalkendskabet er en vigtig forudsætning, for at kunne fastsætte den helt rigtige pris på boligen.
Estate Knapmann & Rosendal har mere end 30 års erfaring med alle former for boligsalg. Derfor er vi det naturlige valg, når du efterspørger en seriøs og grundig ejendomsmægler på Syd- og Vestsjælland
Nyttige links inden for ejendomsmæglere:
Dansk Ejendomsmæglerforening:
Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) er brancheforening for ejendomsmæglervirksomheder og personer beskæftiget med ejendomsformidling, ejendomsmæglere og Diplomvaluarer, i Danmark. Foreningen blev stiftet i 1912.
DE har som overordnet formål at varetage medlemmernes erhvervs- og branchemæssige interesser, herunder
at arbejde for, at formidling af fast ejendom og ydelser i den forbindelse sker på en betryggende og professionel måde gennem foreningens medlemmer, og at arbejde for medlemmernes størst mulige faglige selvstændighed inden for den ramme og den virksomhedsform, som medlemmerne har valgt at udøve virksomhed under.
Det sker gennem en række aktiviteter indenfor medlemsservice og interessevaretagelse.
se mere på www.de.dk
Danske Selvstændige ejendomsmæglere
DSEmægler.dk er den fælles hjemmeside for Danske Selvstændige ejendomsmæglere. DSEmægler.dk arbejder for at boligsælgere og -købere får den optimale rådgivning og betjening i alle ejendomshandelens faser.
DSEmægler adskiller sig fra andre kæder ved at medlemmerne er selvstændige ejendomsmæglere.
For det første står DSEmæglere sammen i et stærkt indkøbsfællesskab, der gør dem konkurrencedygtige.
For det andet er DSEmæglere med i et fællesskab, der kan hjælpe med at varetage deres interesser i branchen.
Medlemmer af DSEmægler.dk er ikke påtvunget et koncept, et logo eller en farve. Ikke påtvunget detaljerede forskrifter, som ensretter og skaber gennemsnitlige præstationer.
Derfor kan selvstændige mæglere frit indstille sig efter kundernes optimale behov, og helt individuelt lægge deres kvalitetskrav så højt, de ønsker. DSEmæglere er ikke underlagt kapitalgiganter, hvor den enkelte bank, kreditforening eller forsikringsselskabs produkter "stoppes i halsen" på kunderne, og hvor der sidder tunge og dyre administrationer og ensretter mæglernes produkter.
Foreningen tilbyder ved storindkøb og aftaler med leverandører, en lang række produkter med betydelige rabatter. Det er foreningens mål at opretholde variationen og konkurrencekraften blandt ejendomsmæglere, og dermed gøre bolighandler bedre, tryggere og billigere
se mere på www.dsemaegler.dk
Ejendomsmæglere giver dårlig rådgivning på trods af tårnhøje honorarer
Undlader at fortælle om en mulighed, der kan spare boligsælgere tusinder af kroner
Når du skal sælge din bolig er det ofte forbundet med en del udgifter. Benytter du en ejendomsmægler vil dette typisk være den største udgift. Til gengæld burde du så kunne være sikker på, at ejendomsmægleren varetager dine interesser.
”Nogle ejendomsmæglere lever op til deres rådgivningsansvar og oplyser boligsælger om muligheden for selv at bestille rapporter. (tilstandsrapport, energimærke og eleftersyn), og andre ejendomsmæglere oplyser ikke om denne mulighed”, siger Adm. direktør Kenneth Madsen fra www.Total-Tjek.dk.
En undersøgelse viser, at op mod 40 pct. af boligsælgere ikke fra deres ejendomsmægler får oplysninger om, at de selv må bestille rapporter. Priser på rapporter varierer meget.
Har din ejendomsmægler ikke oplyst dig om muligheden for selv at bestille rapporter, bør du indhente et uforpligtende tilbud på nettet søg evt. på tilstandsrapporter, eller energimærker.
Foreligger der to forskellige sammenlignelige tilbud, er prisdifferencen i sig selv naturligvis nærliggende. Viser det sig, at du kunne have sparet penge ved selv at bestille dine rapporter, bør du kontakte ejendomsmægleren og forsøge at få godtgjort differencen.
”Sælger har en interesse i en så lav præmie så muligt, og ejendomsmægler skal i henhold til loven varetage sælgeres interesser!,” udtalte vicedirektør i Dansk Ejendomsmæglerforening Anders Palmkvist til økonomisk ugebrev i forbindelse med konkursen i Husejernes forsikring.
En tilsidesættelse af mæglers pligter kan medføre sanktion (typisk bøde) såfremt mægleren indbringes for Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere.
Riv ned og byg nyt - det betaler sig ofte
Hvorfor kaste sig ud i en omfattende og usikker husrenovering, når man med fordel kan opføre et nyt hus og samtidig sikre et eventuelt fremtidigt salg og husets levetid?
At bygge nyt er den bedste investering på den lange bane, lyder det fra et af landets største byggefirmaer.
Gamle huse er charmerende, har ofte fine historier med sig og en beliggenhed, der siger spar to, fordi de er opført på et nyudstykket område, dengang København og andre af de større danske byer fik udvidet deres bygrænser. Der er bare det ved det, at de arkitektonisk er tilpasset en livsstil, der ligger fjernt fra et moderne dansk liv, ofte er bygget med en dårlig isolering og tilmed kan indeholde fugtskader med efterfølgende skimmel, fordi de gennem årtier ikke har fået den vedligeholdelse, et ældre hus kræver.
Ofte er det elementer, som man ved en gennemgribende renovering til dels kan rette op på, dog altid med en vis usikkerhed i forhold til fugt, indeklima og økonomi. Der er mange argumenter for og imod, og det er klart, at står man med en ældre arkitektonisk perle, skal man tænke sig godt om. Hos byggefirmaet Lind & Risør er man dog ikke i tvivl om, at det i de fleste tilfælde bedre kan betale sig at rive et eksisterende nedslidt hus ned. "Tallene viser, at en omfattende renovering af et klassisk parcelhus eller en murermestervilla i de fleste tilfælde bliver lige så dyrt som at rive ned og bygge nyt, endda nogle gange dyrere", udtaler salgschef Morten Bertelsen.
Alle nybyggede huse bliver bygget ud fra høje krav til isolering og energioptimering. Det ses naturligvis på regnskabet i sidste ende, så det månedlige budget ser væsentlig pænere ud end ved et ældre hus med utætte vinduer og dårlig isolation. Tilmed findes der i dag flere forskellige muligheder for grøn energi, som også på samvittigheden betyder noget i en verden, hvor klimaforandringer spiller en større og større rolle.
Når man dertil lægger, at man ved et nybygget hus kan få det præcis, som man vil, hvad angår husets arkitektur og indretning, hvorfor så skulle bakse med bærende vægge, der skal rykkes, eller det hensigtsmæssige eller direkte sundhedsskadelige i at lave kælderen om til ekstra børneværelser.
"Uanset hvor mange penge man putter i et gammelt hus, og hvor mange døre, vinduer eller hvor meget isolation man skifter ud, kommer man aldrig i nærheden af, hvad et nybygget hus lever op til, hvad angår indeklima, energimærkninger og månedlige driftsomkostninger. Groft sagt kan man sammenligne det med at blive ved med at male på en rusten bil. Karrosseriet vil stadig være det samme. Den kører altså ikke langt nok på literen i overført betydning," fortæller salgschef hos Lind & Risør Morten Bertelsen.
Ifølge ham er der overordnet tre parametre, man skal overveje grundigt, inden man renoverer, og som taler imod at bevare de gamle huse, der er bygget lang tid før, man vidste så meget, som man ved i dag om energi- og budgetvenligt byggeri.
"For det første vil der altid være kontinuerlig og ofte kostbar vedligeholdelse, ikke mindst over tid. For det andet vil udgifter til energi og varme aldrig kunne ramme det niveau, som et nybygget hus har, eftersom byggereglementet i dag er til for klimaets skyld. Og sidst, men ikke mindst, kan man ikke løbe fra husets dåbsattest. For lige meget hvor meget du gør, vil det altid være et hus bygget for mange år siden – nogle gange et halvt århundrede eller mere," siger han.
"Dengang vidste man fx ikke noget om, hvor skadelige radonstråler, der siver ind i husene grundet et undertryk, fx kan være. I dag kan man radonsikre nyt byggeri uden problemer ved at lede strålerne ud af huset. Flere af de gamle huse er også bygget i sundhedsskadelige materialer og PCB-holdig maling, der er kendt for at påvirke nervesystemet og hormonbalancen negativt, og som man ikke bare kan fjerne. Så der er flere ting, der taler for at bygge nyt i stedet for at renovere et gammelt hus. Ikke mindst når det gælder om at fremtidssikre et eventuelt salg," slutter Morten Boye Bertelsen.
TIP! Husk i øvrigt...
Husk renoverings- og energiudgifter, når I køber hus. Der kan nemlig være stor forskel på udgifterne til renovering og varme i et ældre hus i forhold til et helt nybygget hus.
Banken skal følge finanstilsynets retningslinjer, når det gælder husstandsindkomst og rådighedsbeløb, når folk skal låne til deres nye hus. Rådighedsbeløbet er dog en fleksibel størrelse for det er meget elastisk, for hvor meget skal man sætte af til vedligeholdelse, hvor meget til service til bilen og hvad med tandlægen? Her spiller vedligeholdelsesudgifterne naturligvis ind, ligesom energiudgiften gør, og her kan der være fordele ved et helt nybygget hus i forhold til et ældre hus, der trænger til en kærlig omgang.
Ofte kan man faktisk låne lidt flere penge i banken, hvis der er tale om køb af et helt nybygget hus ganske enkelt fordi de månedlige udgifter er lavere end i et ældre hus. Hvis et nybygget hus eksempelvis koster 400.000 kr. mere, end et ældre hus, man ser på, så skal man selvfølgelig huske at kigge på, hvad man sparer i vedligeholdelse og energiudgifter – og så ser regnestykket ofte helt anderledes ud.
Dårligt energimærke koster afslag i boligprisen
Når energimærket nærmer sig det røde felt, forlanger boligkøberne større afslag
Det viser en gennemgang af næsten 13.000 bolighandler gennemført det seneste år hos EDC.
Har boligen et G-mærke, som er den laveste kategori, gives der i gennemsnit næsten 7 pct. i afslag. Har boligen derimod et A-mærke, skal køberen ikke sætte næsen op efter noget særligt, idet der i snit gives mindre end 1 pct. i afslag på A-mærkede boliger. Mere end 7 ud af 10 solgte boliger er forsynet med energimærke C, D eller E.
Analysen viser også, at det ikke kun er det procentuelle afslag, der er størst på boliger med energimærker i den røde ende. Også målt i kroner skal sælgeren af med et større afslag for at få køberens underskrift på købsaftalen, idet der på G-mærkede huse i gennemsnit gives et afslag på 82.000 kr., mens det A-mærkede hus sælges med et afslag på kun 27.000 kr. i snit.
”Det er ikke helt ligegyldigt om vi regner i kroner eller procenter,” siger EDC’s kommunikationschef Jan Nordmann. ”De A-mærkede huse er nemlig ca. 3 gange dyrere end de G-mærkede, men tallene viser, at der gives større afslag, uanset om vi regner i kroner eller i procent.”
Energimærket er ikke hele forklaringen
Det er nærliggende at konstatere, at dårlige energimærker slår igennem i det afslag, sælger må acceptere for at få solgt: ”Der er ingen tvivl om, at køber ofte forsøger at presse prisen på grund af et dårligt energimærke, men det er ikke hele forklaringen. Ejendomme med et energimærke i den lave ende er ofte også ældre og slidte på alle andre områder, mens A- og B-mærkede ejendomme er opført inden for de seneste år. Energimærket er således en del af forklaringen, men der vil også være andre ting, der kan betyde et afslag i handlen.”
Beliggenheden spiller tillige ind, idet der er relativt flere ejendomme med F og G-mærker i de billige områder af landet.
Flest huse med mellemgode energimærker
Størstedelen af de handlede boliger har karakteren C, D eller E. ”Det er i praksis kun nybyggede lavenergihuse, der kan få et A-mærke, ligesom B-mærket stort set kun opnås på nye ejendomme. Køber man bolig i det brede midterfelt, dvs. parcelhuse opført i perioden 1960-2000, så er et C-mærke reelt topkarakter, mens D og E er forventeligt og normalt,” siger Jan Nordmann. ”I denne situation skal man altså ikke blive forskrækket over et E-mærke, men selvfølgelig er det altid en god idé at undersøge, om energitilstanden kan forbedres.”
Ofte kan energitilstanden forbedres enkelt og relativt billigt ved at efterisolere loft og gulve. ”Som ejendomsmægler bliver man mødt af spørgsmål, om det kan betale sig at gøre noget ved ejendommens energimæssige tilstand inden salget. Svaret er, at enkle og billige løsninger som eks. mere isolering på loftet kan betale sig, men dyrere forbedringer skal man ikke foretage, hvis det alene sker for at opnå en bedre pris i forbindelse med et salg. Dem skal man derimod foretage, når man planlægger at blive boende i huset og ønsker et bedre indeklima og lavere energiudgifter,” siger Jan Nordmann.
Kilde: EDC