Elektrikere på Frederiksberg
Din lokale Frederiksberg elektriker er klar til at hjælpe, hvis du brug for hjælp til elinstallationer, eller evt. ønsker at energioptimere dit hus eller lejlighed. Elektrikere specialiserer sig i alt fra netværksinstallationer til belysningsinstallationer, installationer af dørtelefoner og alarmanlæg, energirådgivning, energibesparelser og en lang række andre elinstallationer - så hvis strømmen driller, kontakt den lokale elektriker her på Frederiksberg
Elektrikere på Frederiksberg:
JDB El-teknik
H.C. Ørsteds Vej 50C
1879 Frederiksberg C
Tlf.: 78 77 16 83
E-mail: jdb@jdb-elteknik.dk
Ydelser: Alarm, El-installationer, Dørtelefoner, Energirådgivning, Fibernet, Elektrikerarbejde
Baggesen-El V/ Lasse Jensen
Nordre Fasanvej 191 1 th
2000 Frederiksberg
28262441
C.O. Olver A/S
Dronning Olgas Vej 31
2000 Frederiksberg
38103400
El-Hjørnet ApS
Godthåbsvej 57
2000 Frederiksberg
38868856
Guf El-Service
Godthåbsvej 73
2000 Frederiksberg
38117232
Kølefirmaet Peter Sand A/S
H.V. Nyholms Vej 2
2000 Frederiksberg
39900535
Sølis ApS
Peter Bangs Vej 88 3 th
2000 Frederiksberg
20685566
SA-EL ApS
Philip Schous Vej 21
2000 Frederiksberg
38881909
El-Installationsfirmaet Erik L. Østerbye ApS
Rosenørns Alle 42
1970 Frederiksberg C
35396120
Frederiksberg El-Installation A/S
H.C. Ørsteds Vej 55
1879 Frederiksberg C
35395133
Stryhn Electric A/S
Kingosgade 10
1818 Frederiksberg C
33311264
C. I. Tønnesens Installationsforretning ApS
Hollændervej 6 Kld
1855 Frederiksberg C
33151781
Vb-El
Kochsvej 28
1812 Frederiksberg C
33237880
Elektrikerne på Frederiksberg tilbyder blandt andet:
JDB El-teknik tilbyder:
Når du vælger os til at løse din opgave, får du:
Seriøst arbejde og sans for detaljen:
Mere end 10 års erfaring med elektrikerfaget, har givet os bred og dyb indsigt i kundernes ønsker og krav. Vi tilpasser enhver løsning, så den passer til netop dig. Så er du ikke kun glad for vores arbejde i dag, men også i fremtiden.
Prisoverslag:
Inden vi påbegynder opgaven, giver vi dig et prisoverslag. Derved får du en ide om, hvad opgaven kommer til at koste – så undgår du overraskelser.
Til tiden:
Gennem 10 år har vi løst opgaver for en lang række kunder. Fælles for dem er, at vi altid bestræber os på, at udføre opgaven til tiden. Dette gør vi ved, at udføre vores opgaver så effektivt som muligt – så sparer du både tid og penge.
Nyttige links inden for elektrikere:
Dansk EL-Forbund:
Dansk El-Forbund er den eneste rigtige fagforening for Danmarks elektrikere.
se mere på www.def.dk
TEKNIQ
TEKNIQ er arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for installationsbranchen og en del af Dansk Arbejdsgiverforening. Her er vi den fjerdestørste organisation og den næststørste aktør i byggebranchen.
TEKNIQ blev dannet 1. januar 2002 af ELFO og Dansk VVS, og 14. maj 2011 fusionerede de tre organisationer med TEKNIQ som den fortsættende organisation.
se mere på www.tekniq.dk
Danske boliger er dårligt beskyttet mod elbrande
Næsten ingen danske boliger er beskyttet mod en elektrisk fejl, som kan være årsag til brand
En merinvestering på få tusinde kroner til en højsikkerhedseltavle beskytter mod brand og giver familien en mere tryg nattesøvn
Mindst hver fjerde brand i boliger herhjemme skyldes med stor sandsynlighed gnistdannelse på grund af dårlige forbindelser i den faste elinstallation eller tilsluttede apparater. Alligevel er næsten ingen danske hjem sikret mod gnistdannelse.
Men i Aarhus-forstaden Viby har husejer Troels Eskildsen valgt at prioritere brandsikkerhed højt i forbindelse med en totalrenovering af sin og kærestens 1950’er-villa. Troels Eskildsen arbejder som forsikringsrådgiver hos Topdanmark, og som de fleste forsikringsfolk lægger han stor vægt på tryghed og sikkerhed.
”I sit hjem vil man gerne føle sig tryg, og brand er noget at det værste, man kan forestille sig. Når det brænder, er det ofte det hele, der går til, og det er ikke alt, man bare kan anskaffe sig igen,” siger Troels Eskildsen.
Gnister er årsag til mange brande
Henrik Tønnesen, projektchef hos elinstallationsvirksomheden KT Elektric, har ledet renoveringen af installationerne i Troels Eskildsens hus.
”Som elektriker ser man ofte tegn på gnistdannelser, der kunne have ført til en brand. Det giver en eltavle med gnistdetektor en høj sikkerhed imod. Derfor foreslog jeg en højsikkerhedseltavle til den nyrenoverede bolig,” siger Henrik Tønnesen.
Færdigbygget højsikkerhedseltavle
Hidtil har el-installatører selv skullet bruge kostbare værkstedstimer på at bygge en tavle fra bunden, hvis de har ønsket at tilbyde deres kunder højest mulig sikkerhed mod brand. Det kan de slippe for, efter at stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller i samarbejde med elkomponentproducenten Eaton har sendt en færdigmonteret Unite-højsikkerhedseltavle på markedet. Den afbryder automatisk strømmen ved tegn på gnistdannelse, og det er sådan en eltavle, der beskytter Troels Eskildsens nyrenoverede hus mod brand.
Fakta: Derfor er gnistdannelse farlig
Gnistdannelser – eller lysbuer som de kaldes i el-fagsprog – kan opstå, hvis der er dårlige forbindelser i selve elinstallationen eller i et tilsluttet apparat. Det kan få strømmen til at vandre gennem luften som et lillebitte lyn. Men til forskel fra et lyn, som er overstået på et splitsekund, varer gnistdannelsen ved og udvikler varme, som kan udvikle sig til en brand.
Der findes ikke præcise opgørelser over, hvor mange brande i Danmark der skyldes gnistdannelse, men Martin Heimann, sikkerhedsekspert hos elkomponentproducenten Eaton, vurderer, at der selv i nye elinstallationer kun sjældent er installeret gnistdetektor.
Sikkerhedsekspert - Det intelligente hjem vinder indpas hos danskerne
Sikkerhedsproducenten ABUS oplever stigende interesse for det intelligente hjem
En ny undersøgelse understøtter tendensen og viser, at knap 1 ud af 5 danskerne har installeret smart styring i hjemmet.
Biiip. Med ét tryk på telefonen er tyverialarmen slået til, og du kan trygt sætte kursen mod familiefesten i den anden ende af landet. Bliver alarmen aktiveret, kan du via en app på telefonen se overvågningskameraernes liveoptagelser i huset. For måske var det blot en fejl, at alarmen gik. I så fald kan du roligt slå den til igen med telefonen. Smart styring af hjemmet resulterer i intelligente hjem, hvor alarmer, lys, varme og meget mere taler sammen, kan slås til og reguleres via én enhed og på afstand via apps.
Hos ABUS, der producerer sikkerhedsudstyr som overvågningskameraer, alarmer og vindueslåse, oplever sikkerhedsekspert Søren Brehm Jensen en stigende interesse for produkter til det intelligente hjem.
− Smart styring af elektroniske apparater i hjemmet er kommet for at blive, det er der ingen tvivl om. En ny undersøgelse, vi har foretaget, viser, at 16 procent af danskerne smart-styrer et eller flere elektroniske apparater i hjemmet, siger Søren Brehm Jensen, der ikke er bekendt med tidligere lignende undersøgelser af emnet.
Smart alarmstyring hitter
Undersøgelsen fra ABUS viser, at det er mest udbredt at smart-styre alarmanlæg. Dernæst følger energi-relaterede apparater.
− 64 procent af de danskere, der anvender smart styring i hjemmet, bruger det til at administrere deres alarmanlæg. Derefter følger lys, tv/musik og varme som populære installationer eller udstyr, man kan smart-styre, fortæller Søren Brehm Jensen og giver sit besyv med om smart styrings popularitet:
− Det giver en stor frihed at kunne kontrollere og regulere hjemmet på afstand. Det kan spare tid, som man for eksempel kan bruge på at være sammen med familien. At det tilmed er teknologisk smart, føjer blot endnu en herlighedsværdi til konceptet med det intelligente hjem.