Ejendomsmæglere på Frederiksberg
Din lokale ejendomsmægler på Frederiksberg har specialiseret sig i handel med boliger i netop dit lokalområde. Derfor kan du med fordel tage kontakt til din lokale ejendomsmægler, hvis du ønsker at sælge eller købe hus eller lejlighed på Frederiksberg. Med stor ekspertise i netop dit lokalområde, vil ejendomsmæglerne på Frederiksberg give dig den bedste og mest effektive service i forbindelse med salg eller køb af bolig her
Ejendomsmæglere på Frederiksberg:
Estate Frederiksberg
Frederiksberg Allé 66
1820 Frederiksberg C
Tlf.: 3386 3535
1820@estate.dk
Ydelser: Salg af bolig, Salgsvurdering
Steen P Bolig v/ Steen P Sciegienny
Peter Bangs Vej 93
2000 Frederiksberg
38792100
Realmæglerne Hanne Løye v/ Hanne Løye
Falkoner Alle 18
2000 Frederiksberg
38346500
Ejendomsmægler Niels Hald Administration A/S
Godthåbsvej 17
2000 Frederiksberg
32538080
Kornerup-Bang Og Partnere
Falkoner Alle 72A 3
2000 Frederiksberg
51881214
Ejendomsmægleraktieselskabet Poul Erik Bech
Godthåbsvej 117
2000 Frederiksberg
38320800
Ejendomsfirma Bjerregaard & Co I/S
Falkoner Alle 55A
2000 Frederiksberg
38146161
Ejendomsmægler Niels Hald Frederiksberg A/S
Smallegade 2
2000 Frederiksberg
38140500
Ejendomsfirmaet Bjerregaard & Co I/S
Allegade 28
2000 Frederiksberg
36757535
Nybolig Esbensen & Hufeldt - Frederiksberg
Godthåbsvej 19
2000 Frederiksberg
38111010
Ejendomsmægler Irving H Jensen
Godthåbsvej 45
2000 Frederiksberg
44953014
Anders Beier ApS
Edisonsvej 12 4 th
1856 Frederiksberg C
28888624
Dansk Ejendoms-Center ApS
Åboulevard 31
1960 Frederiksberg C
35372822
Combiservice V/ John Wikke
Rolighedsvej 9 1
1958 Frederiksberg C
Ejendomsmægler Garder v/ Niels Jørn Garder
H.C. Ørsteds Vej 23
1879 Frederiksberg C
33258384
Almindelig Bolighandel ApS
Gammel Kongevej 179
1850 Frederiksberg C
70220097
Lokalbolig Frederiksberg ApS
Gammel Kongevej 146
1850 Frederiksberg C
33861555
Nybolig Gitte Grønlund
Gammel Kongevej 134
1850 Frederiksberg C
33220101
Ejendomsmægleraktieselskabet Poul Erik Bech
Gammel Kongevej 135
1850 Frederiksberg C
Ejendomsmæglerne på Frederiksberg tilbyder blandt andet:
Estate Frederiksberg tilbyder:
Vi er to energiske og målrettede indehavere med flere års erfaring både på Frederiksberg og i Storkøbenhavn. Hos os møder du gåpåmod, et fair salær og nye idéer til salget af din bolig. Vi har stor fokus på de personlige relationer og den digitale markedskommunikation, som giver din bolig den bedst mulige eksponering. Vores store køberkartotek vil ofte indeholde flere købere til din ejendom og dette er med til at give den bedst mulige salgspris for din bolig. Vores sælgere og købere er blandt byens mest tilfredse og vi vil være stolte, hvis du bliver den næste. Vi VIL være din foretrukne ejendomsmægler og går benhårdt efter at få den bedst mulige pris hver gang!
Nyttige links inden for ejendomsmæglere:
Dansk Ejendomsmæglerforening:
Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) er brancheforening for ejendomsmæglervirksomheder og personer beskæftiget med ejendomsformidling, ejendomsmæglere og Diplomvaluarer, i Danmark. Foreningen blev stiftet i 1912.
DE har som overordnet formål at varetage medlemmernes erhvervs- og branchemæssige interesser, herunder
at arbejde for, at formidling af fast ejendom og ydelser i den forbindelse sker på en betryggende og professionel måde gennem foreningens medlemmer, og at arbejde for medlemmernes størst mulige faglige selvstændighed inden for den ramme og den virksomhedsform, som medlemmerne har valgt at udøve virksomhed under.
Det sker gennem en række aktiviteter indenfor medlemsservice og interessevaretagelse.
se mere på www.de.dk
Danske Selvstændige ejendomsmæglere
DSEmægler.dk er den fælles hjemmeside for Danske Selvstændige ejendomsmæglere. DSEmægler.dk arbejder for at boligsælgere og -købere får den optimale rådgivning og betjening i alle ejendomshandelens faser.
DSEmægler adskiller sig fra andre kæder ved at medlemmerne er selvstændige ejendomsmæglere.
For det første står DSEmæglere sammen i et stærkt indkøbsfællesskab, der gør dem konkurrencedygtige.
For det andet er DSEmæglere med i et fællesskab, der kan hjælpe med at varetage deres interesser i branchen.
Medlemmer af DSEmægler.dk er ikke påtvunget et koncept, et logo eller en farve. Ikke påtvunget detaljerede forskrifter, som ensretter og skaber gennemsnitlige præstationer.
Derfor kan selvstændige mæglere frit indstille sig efter kundernes optimale behov, og helt individuelt lægge deres kvalitetskrav så højt, de ønsker. DSEmæglere er ikke underlagt kapitalgiganter, hvor den enkelte bank, kreditforening eller forsikringsselskabs produkter "stoppes i halsen" på kunderne, og hvor der sidder tunge og dyre administrationer og ensretter mæglernes produkter.
Foreningen tilbyder ved storindkøb og aftaler med leverandører, en lang række produkter med betydelige rabatter. Det er foreningens mål at opretholde variationen og konkurrencekraften blandt ejendomsmæglere, og dermed gøre bolighandler bedre, tryggere og billigere
se mere på www.dsemaegler.dk
Pas på, når du handler bolig
En del usikkerhed, når kommende boligejere handler bolig uden juridisk rådgivning. Ikke desto mindre køber mange danskere drømmeboligen på baggrund af utilstrækkelig rådgivning fra aktører, der i sidste ende ønsker at tjene penge på handlen
Boligkøbere kender ikke til alliancerne mellem de store aktører på boligmarkedet, og derfor ender de ofte med at bruge langt flere penge end nødvendigt. Bankens formål burde være finansiel rådgivning, men ofte følger der en hel pakke af ekstratilbud med; køberrådgivning, forsikringsselskaber, realkreditinstitutter og specifikke ejendomsmæglere. Det lyder alt sammen godt, men det er ikke nødvendigvis den bedste løsning for køberen.
Uetisk rådgivning koster køberen penge
Som køber er det let at blive forblændet af bankens gode råd, men i virkeligheden er det nødvendigt at holde tungen lige i munden. Bankrådgiveren er nemlig først og fremmest sælger; en sælger der modtager provision for at henvise nye kunder til samarbejdende leverandører. Udgangspunktet er altså mersalg og ekstra indtjening, og ikke som det burde være: Den enkelte boligkøbers behov for en optimal løsning.
En uafhængig rådgiver stiller sig kritisk
Seriøs køberrådgivning kræver, at rådgiveren udelukkende har købers interesser og økonomiske vilkår for øje - og den type rådgivning får man kun, hvis personen er uafhængig af provisionsgivende alliancer. Det er en autoriseret BOLIGadvokat, og han eller hun er ikke bange for at stille kritiske spørgsmål til hverken bankrådgiveren, mægler eller forsikringskonsulenten - i sidste ende handler det nemlig om at få de mest attraktive forslag på bordet; set med køberens øjne.
Undgå negative overraskelser i bolighandlen
Én ting er den praktiske rådgivning i forbindelse lånefinansiering, renteudgifter, kurssikring og forsikringer, en anden ting er selve drømmeboligen. Her er juridisk rådgivning mindst lige så vigtigt. Boligadvokaten gennemgår alle sagens aspekter - fra anbefaling af byggesagkyndig til gennemgang af boligen, og gennemgang af 3-500 sider. Alle forhold påpeges og nedskrives, og advokaten varetager kommunikationen med både bank og sælger, så købet af drømmeboligen rent faktisk bliver en drøm - uden negative overraskelser.
4 råd til dig der overvejer boligkøb
Økonomi er for nogle mennesker sværere end raketvidenskab, og samtidig er boligmarkedet ikke helt til at blive klog på
Så hvem skal du lytte til, hvis du går i boligtanker, og ikke vil lade dig stresse af skiftende boligpriser og mediernes svingende prognoser for boligmarkedet?
Vil det hjælpe dig, at få svar på:
Om renten er stigende?
Om markedet er overophedet?
Om en boligboble er på vej?
Det vil vi gerne give et klart svar på, men sandheden er, at ingen med sikkerhed ved hvordan markedet arter sig. Alt historik viser nemlig, at markedet går op, og markedet går ned, og historien har samtidigt vist, at det gentager sig i cykliske bevægelser.
Vi vil hellere, med vores erfaring for at se langsigtet på boligmarkedet, give 4 enkle råd som gerne skal give dig overblik og ro i maven, hvis du overvejer at lave den måske hidtil største investering:
#1 Køb med hjertet
Køb den bolig I drømmer om og med den placering, størrelse og de funktionaliteter der passer til jeres liv, uanset markedets bevægelser. Vi synes, at der er god grund til at holde hovedet koldt lige nu, tænke pragmatisk og huske på, at jeres investering i en bolig til familien, først og fremmest skal være jeres hjem og ramme om familien, i mange år frem.
Det er et råd, vi giver alle vores boligkøbere. Man skal nemlig ikke forvente, at et boligkøb er en garanteret millionopsparing, specielt ikke som almindelig køber. Det er typisk kun ejendomsinvestorer, som formår at lave store penge på fast ejendom. Professionelle finansielle aktører "arbejder med" konjunkturerne og er i markedet med helt andre forudsætninger og viden, end den almindelige dansker.
#2 Køb (kun) hvad I har behov for
Hvor mange familiemedlemmer er i? Har i planer om flere børn? Køb den bolig der passer til jeres behov – også på længere sigt. Derfor er det vigtigste at tænke på, hvad jeres familie har brug for. Hvor mange kvadratmeter har I brug for? Og hvor I vil slå jer ned, gå i skole og skabe netværk?
Med det for øje, er det ikke blåøjet, at gå ud nu og investere i den bolig, som skal være rammen om jeres hverdag, de næste mange år.
#3 Køb med fastforrentet obligationslån – 30 år
Hvis I investerer nu og finansierer jeres bolig med et fastforrentet obligationslån - har I en meget lav ydelse, som er fast hele lånets løbetid. Der kommer ingen overraskelser, heller ikke hvis markedet ændrer sig.
Med dette lån har i en unik mulighed får I et fastforrentet lån – 2 %, med bedste kurs nogensinde og med meget lav rente. Det betyder, at hvis boligprisen falder i værdi, så falder restgælden på dit lån også, hvis du vælger at konvertere til et nyt lån. På den måde kommer der en større harmoni mellem din gæld og din boligs værdi.
#4 Køb realistisk og lad være med at tro, at du kan købe på bunden og sælge på toppen
Jeres investering i en bolig til familien skal ikke forveksles med en opsparing eller investering, som SKAL give et stort overskud. Hvis I køber fornuftigt, med det rette lån og vedligeholder jeres bolig, så vil jeres bolig altid være en sikker investering, på den lange bane.
Der ER stigende priser på boligmarkedet lige nu, et opsving er i gang, og der har længe været varslinger om, at nu stiger renten efter mange års ro. Så det kunne være nemt at tro på, at en overophedning er i gang og en boligboble er nært forstående. Ikke mindst fordi, at kvadratmeterpriserne er højere nu, end de var på det tidspunkt i 2005 – 2007, hvor det "peakede" sidst.
Men, og der er heldigvis rigtigt mange mén'er, i forhold til hvad der afgør, om vi er ved at blive opslugt af en boble.
Udover renten og den igangværende vækst i dansk økonomi, er der 3 andre vigtige faktorer, der spille positivt ind på udviklingen på boligmarkedet:
Stigning i danskernes levetid
Stigning i befolkningstilvæksten i Danmark.
Øget urbanisering
Alle 3 punkter bidrager til en øget efterspørgsel og behov for boliger, som igen er med til at påvirke boligmarkedet positivt.
Derfor håber vi, at du kan bruge vores 4 bedste råd, og med ro i maven kan træffe den helt rigtige beslutning for dig og din familie, også mange år frem.
Ny undersøgelse - Tidssvarende boliger giver tilfredse lejere, mens nyopførte ejendomme kræver øget fokus
DEAS, der er blandt landets førende ejendomsforvaltningsselskaber, har netop afsluttet årets store undersøgelse af tilfredsheden blandt sine boliglejere
Knap halvdelen af DEAS’ cirka 28.000 boliglejere fordelt på 665 boligudlejningsejendomme i hele landet har haft mulighed for at deltage, og cirka 40% har deltaget i undersøgelsen.
Undersøgelsen har målt boliglejernes tilfredshed med deres bolig, ejendom og med DEAS som forvalter. Den viser, at tilfredsheden blandt DEAS’ boliglejere er steget med 6 % - fra 7,1 i 2015 til 7,5 i 2017 (målt på en skala fra 0-10).
”DEAS har arbejdet med kundemålinger i mere end 20 år som en del af vores forretningstilgang. Vi arbejder hver dag for at servicere vores kunder og lejere og har siden 2014 arbejdet systematisk på at øge vores kundeorientering. Det er derfor fantastisk at se, at vores anstrengelser har båret frugt med en øget tilfredshed blandt vores lejere,” siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i DEAS.
Boligområdet, herunder lejeloven og bolig-reguleringsloven, er underlagt en meget kompleks lovgivning. Det gør, at der er forholdsmæssigt mange konflikter indbygget i administration og drift af lejeboliger.
”Dele af vores leverancer er relativt konfliktfyldte på grund af bl.a. fraflytninger og huslejeforhøjelser. Det er uundgåeligt, og det er vores opgave at løse dette på en effektiv og ordentlig måde. Ved at gennemføre undersøgelser får vi og vores kunder en unik indsigt i, hvad der driver lejernes tilfredshed og utilfredshed med deres bolig. Det er indsigter, som vi kan handle på og dele med vores kunder” siger Henrik Dahl Jeppesen.
Fem kerneområder driver lejernes tilfredshed
Undersøgelsen har identificeret fem områder, der i særlig grad driver boliglejernes tilfredshed:
En tidssvarende bolig
Tilgængelighed
Viceværtservice
Drift og vedligeholdelse af ejendommen
Hurtig opfølgning
Det spiller en stor rolle for lejerne, at boligen er tidssvarende. Undersøgelsen viser, at lejere i et moderniseret eller delvist moderniseret lejemål, hvor bl.a. køkkenet eller badeværelset typisk er udskiftet, generelt er mere tilfredse end lejere, der bor i en ikke-moderniseret bolig.
”Vi kan blandt andet konstatere, at der tilsyneladende er et potentiale for at gøre lejerne mere tilfredse med deres boliger ved fx at gennemføre frivillige moderniseringer, såkaldte §62a- og §62b-moderniseringer. I hvert fald kan vi konkludere, at lejere stiller de samme krav som boligejerne, nemlig tidssvarende boliger med moderne bekvemmeligheder,” siger Henrik Dahl Jeppesen.
Dernæst er ejendommens vicevært et meget vigtigt parameter for lejerne. De fleste har jævnligt kontakt med deres vicevært, og den personlige relation giver lejerne tryghed. Samtidig er lejernes mulighed for nemt at komme i kontakt med DEAS også essentielt for deres tilfredshed.
”Vi skal gøre det så nemt som overhovedet muligt at være lejer i en ejendom, der serviceres af DEAS, og her spiller tilgængelighed en stor rolle. Derfor tilbyder vi også vores lejere at stille spørgsmål og give os besked om en opgave, der skal løses, døgnet rundt via fx vores app DEAS 24Syv” siger Henrik Dahl Jeppesen.
Nyopførte ejendomme kræver øget fokus hos administrator
Undersøgelsen konkluderer samtidig, at tilfredse lejere i nyopførte ejendomme kræver ekstra opmærksomhed. En kilde til lejers utilfredshed er den tid, det tager at udbedre fejl og mangler, som ofte er anmærkede ved overdragelsen. Disse fejl og mangler skal entreprenøren typisk udbedre, og det forlænger behandlingstiden og forringer kundeoplevelsen, set med lejernes øjne.
”Der er fuld fart på byggebranchen i disse år. Og rigtig mange nyopførte projekter går igennem en hurtig byggeproces, som kan medføre fejl og mangler. Samtidig stiller lejerne i denne type lejemål høje krav – de flytter ind i en hel ny bolig, som de naturligvis forventer er fejlfri. Det er helt forståeligt, men sådan er virkeligheden ikke altid. Det kræver derfor, at vi på udlejers vegne sikrer en tæt og kontinuerlig opfølgning på fejl og mangler. Og vi må konstatere, at det kan påvirke kundeoplevelsen, at lejerne skal lukke entreprenører ind i lejligheden,” siger Kristian S. Kongstad, afdelingsdirektør i DEAS’ byggetekniske afdeling.
DEAS anbefaler derfor, at investorerne efter den entrepriseretlige aflevering foretager en ekstra gennemgang af lejlighederne set med lejeretlige briller. Dette sikrer, at fejl og mangler i lejeretlig henseende opdages så hurtigt som muligt – og allerhelst udbedres, inden lejeren flytter ind.
Dermed får lejere, der flytter ind i de mange nyopførte ejendomme, en god oplevelse.
Vending - Forældrekøb fuser ud i studiebyerne
19 % færre forældrekøb end på toppen i 2015: Antallet af forældrekøb i de 5 store studiebyer er nu som i kriseår - højere priser og et større udbud af lejeboliger spiller ind
Forældrekøb af lejligheder tager jævnligt dagsordenen i de politiske diskussioner om boligmangel og høje boligpriser i storbyerne, men de studerende og deres forældre er nu begyndt at søge andre veje til en bolig, viser en ny opgørelse over forældrekøbte lejligheder i de studiebyerne.
Omfanget af forældrekøb af lejligheder i studiebyerne falder for andet år i træk og er nu nede på niveau med købene i kriseåret 2012, viser opgørelsen fra ejendomsmæglerkæden Home, der som den eneste kæde har registreret det faktiske antal forældrekøb siden 2011.
”Der er sket en vending i markedet, men om det er en blivende tendens med færre forældrekøb, ved vi selvfølgelig ikke. Boligmarkedet er i konstant forandring,” siger relationschef i Home Mads Ellegaard.
Opgørelsen tager udgangspunkt i årets første otte måneder i København, Frederiksberg, Aarhus, Odense og Aalborg og medtager altså handler fra august måned, der normalt er den absolutte højsæson for forældrekøb.
For året som helhed er der solgt 2 % færre forældrekøb i studiebyerne i år sammenlignet med sidste år. Og det er 19 % færre end i 2015, hvor der var flest forældrekøb (se graf).
Det betyder, at der omtrent er samme antal handler som tilbage i 2012, hvor lejlighedsmarkedet var præget af faldende priser.
August var dårlig måned
”August i år bekræfter den nedadgående tendens. Måneden er heller ikke årets hidtil bedste salgsmåned for forældrekøb, som den ellers plejer at være,” siger Mads Ellegaard, relationschef i Home.
I de fem store studiebyer var der i august en tredjedel færre forældrekøbshandler sammenlignet med august 2016, oplyser han.
Det er i København og Frederiksberg, at faldet er størst i året indtil nu. I København er der ifølge opgørelsen fra Home næsten 11 % færre forældrekøb til og med august 2017 sammenlignet med samme periode i 2016. I Frederiksberg er faldet på 28 %.
En af årsagerne til færre forældrekøb er, at lejlighederne i København er steget mere end 13 % på et år, og ifølge Home det betyder, at priserne er blevet for høje for en del forældres pengepung.
Flere lejeboliger
En anden oplagt forklaring på færre forældrekøb er, at der de seneste år er opført flere kollegier og lejeboliger i storbyerne – selv om huslejerne også er skudt i vejret.
Se vi nærmere på tallene for hver enkelt af kommunerne, så skiller Aalborg og Aarhus sig ud ved, at der er flere forældrekøb i år end sidste år, men tendensen i Aarhus har ellers været nedgående siden 2014.
Aarhus topper dog fortsat med den største andel af forældrekøb i år, nemlig 30 % ud af alle solgte lejligheder. Frederiksberg er i bund med 10 %. I København er andelen 12 %, Aalborg 20 % og Odense 27 %.
Persiennen nytænkes og bliver digital
Boligtrenden peger i høj grad på digitale løsninger, der skal gøre hverdagen lette re for forbrugeren, og flere og flere funktioner i hjemmet kan således styres med smartphone eller tablet
Et af de nyeste skud på stammen er en mere end 100 år gammel løsning, nemlig persiennen, der nu også har fået et teknologisk løft.
For cirka halvtreds år siden var det farvefjernsynet, der var nyt og imponerende i danskernes bolig. Men sidenhen er der sket enormt meget, og det er efterhånden blevet svært at forestille sig tiden før fladskærme og bærbare. Alverdens højteknologiske løsninger har taget over, og det gælder ikke mindst i boligindretningen, hvor hjemmets funktioner i stigende grad styres digitalt med smartphone eller tablet.
Mange kender det især fra populære brands som Sonos og Philips Hue, hvor hjemmets højtalere og belysning justeres ved hjælp af telefonen. Og det er løsninger som disse, vi vil se endnu flere af i fremtiden, lyder det fra livsstilsekspert og fremtidsforsker Anne Skare Nielsen.
- Digitalisering er ikke kun en megatrend, men også et vilkår for fremtiden. Det gælder også i boligindretningen, hvor vi de næste par år vil se endnu flere lignende produkter på markedet. Men ikke alle digitale løsninger bliver lige populære. Danskerne vil i høj grad prioritere produkter, der fjerner bøvl fra hverdagen og ikke mindst er funktionelle og æstetiske, siger Anne Skare Nielsen.
En af de producenter, der netop har arbejdet videre med den tankegang, er den danske virksomhed Art Andersen CPH, som udvikler intelligent designtilbehør til vinduer og døre. Det er resulteret i en nytænkning af den helt klassiske persienne, som stort set alle boligejere har eller har haft hængende i sit vindue.
Med telefonen som fjernbetjening er det nu muligt blandt andet at hæve, sænke og tidsindstille persiennen efter døgnrytme og samtidig gruppere og navngive hjemmets persienner med titler som ’’persienner i stuen’’ eller ’’køkkenpersienner’’ på samme måde som ved eksempelvis Sonos’ højtalere. Derudover kan man med den nye type persienne sætte en lyssensor i vinduet, som måler solens stråler og varme således, at persiennerne automatisk indstiller sig selv. På den måde undgår man let overophedning af boligen, mens fjernsynsskærmen kan blive fri for solens refleksioner.
- Vi lever i en tid, hvor der er fart på digitaliseringen, og hvor forbrugernes efterspørgsel og behov hele tiden ændrer sig. Derfor er det vigtigt, at man som virksomhed tilpasser sig. Og det er den splinternye persienne, som har fået navnet Copenhagen Blinds, et godt eksempel på, forklarer digital forretningsudvikler hos Art Andersen CPH, Michael Buch Sandager, og fortsætter:
- Mange vil nok mene, at persiennen er lidt 80’er-agtigt. Men med en ny easy-to-use teknologi, der matcher hjemmets andre digitale løsninger og har et strømlinet design, som passer til de moderne, nordiske designtraditioner, danskerne godt kan lide, så kan gamle løsninger pludselig få et helt nyt liv i vores hverdag.
Persiennen har desuden den fordel, at den kan reducere risikoen for indbrud, da den kan tidsindstilles, og således sørge for, at det syner af aktivitet i hjemmet, når man eksempelvis er på ferie. Samtidig har Copenhagen Blinds en langt mere effektiv solafskærmning, da persiennen har en patenteret optrækssnor integreret, som sørger for, at rummet stort set kan mørklægges.