Grønne grillglæder spirer
Lune temperaturer og sol får mange til at rykke udendørs og finde grillen frem.
Maden bliver bare lidt bedre, ligesom hyggen stiger, når vi samles om grillen, duften og den gode smag. Få her inspiration til, hvordan du kan overraske familie og venner med lækre grillretter uden kød.
Sommerferier i Danmark, Staycations og hjemmearbejde gav sidste år masser af tid til at grille. Vi fyrede for alvor op for grillglæderne, og i år er der lagt i ovnen til en endnu bedre sæson.
I takt med den store interesse for at skifte ovn og kogeplade ud med grill stiger lysten til at eksperimentere med råvarer, krydderier og smag.
Overraskelser på grillen
Pølser, kyllingefileter og hakkebøffer topper listen af danskernes favoritter på grill, men et hav af lækre og nemme grillretter venter på at danne rammen om hyggen.
Efterspørgslen på klimavenlige, plantebaserede fødevarer stiger stille og roligt i Danmark, og det er indlysende at invitere til grill uden kød. Prøv for eksempel at servere en grillburger med plantebøf uden at afsløre, at den traditionelle hakkebøf er erstattet af en plantebøf. Det vil helt sikkert give anledning til snak og diskussioner om god smag, kostvaner og klima.
Der er mange lækre grønne muligheder til grillen som en guacamole burger med plantebøf, spyd med plantefars eller en grøn pizza med plantefars, der grilles på en pizzasten. Meatless Farm giver dig mulighed for at nyde alle dine yndlingsopskrifter uden at gå på kompromis med hverken smag eller struktur.