Private kokke er en kæmpe succes
Man behøver ikke længere forlade de vante rammer, for at få den perfekte gastronomiske oplevelse
Du kan blot blive hjemme, og så kommer kokken til dig.
Private dining er kommet for at blive, og efterspørgslen er stødt stigende.
En af de personer der har gjort private dining til sin levevej, er Phillip David Holmberg Nielsen, kok og sommelier.
Phillip er manden bag virksomheden Privatkok, som er blandt danmarks største og mest efterspurgte virksomheder, når der skal inviteres på mad i den private residens.
“Privatkok startede i 2014 som et hobbyprojekt, sideløbende med fuldtidsarbejde. I 1.5 år arbejdede jeg med at få mit navn etableret indenfor dette område”.
“I januar 2016 så jeg mit snit til at satse alt på Privatkok. Vi var officielt den første virksomhed der kunne leve af Private Dining” udtaler Phillip.
Det forventes at man leverer varen. Private dining er jo et substitut for et restaurantbesøg, men skal helst opleves som værende endnu bedre.
Maden skal spille, attitude, er temperaturen ok, opdækning og talemåde. Alt spiller ind, for at gøre oplevelsen helt unik.
“Jeg har sågar engang skiftet en baby, så mor kunne spise sin mad” siger Phillip
Siden Privatkok, har flere set mulighed og potentiel succes i Private Dining.
Der er kommet flere platforme, hvor man kan vælge mellem forskellige restauranter og kokke, man ønsker skal komme ud til ens hjem.
“Det er så dejligt at man ikke længere er alene om konceptet. Vi arbejder også sammen med de bedste at platformene, så flere mennesker kan få fornøjelsen af at blive forkælet i egen hjem”.