Ejendomsmæglere i Valby
Din lokale ejendomsmægler i Valby har specialiseret sig i handel med boliger i netop dit lokalområde. Derfor kan du med fordel tage kontakt til din lokale ejendomsmægler, hvis du ønsker at sælge eller købe hus eller lejlighed i Valby. Med stor ekspertise i netop dit lokalområde, vil ejendomsmæglerne i Valby give dig den bedste og mest effektive service i forbindelse med salg eller køb af bolig her
Ejendomsmæglere i Valby:
Estate Valby
Valby Langgade 106
2500 Valby
Tlf.: 36469022
E-mail: 2500@estate.dk
Ydelser: Salg af bolig, Salgsvurdering
home Valby - København SV
Bjerregaard & Co.
Toftegårds Allé 31
2500 Valby
Tlf.: 36 30 60 88
Ydelser: Ejendomsmægler, ejendomshandel
Ejendomsmæglerfirmaet Finn Malling
Toftegårds Allé 28
2500 Valby
36164001
Realmæglerne Valby ApS
Valby Langgade 211
2500 Valby
70228910
Ejendomsmægleraktieselskabet Poul Erik Bech
Ålholmvej 1
2500 Valby
38791200
Nybolig V/ Mariann Trolledahl
Valby Langgade 207
2500 Valby
36141516
Ejendomsmæglere i Valby tilbyder blandt andet:
Estate Valby tilbyder:
Din lokale Estate Ejendomsmægler i Valby, Hvidovre og Sydhavnen
Hos Estate Valby, Hvidovre og København SV garanterer vi, at du som køber eller sælger får seriøs særbehandling. Hos os kommer chefen på arbejde i alle faser af din handel. Med mange års erfaring i branchen mener vi, at man bør kunne stille høje etiske og faglige krav til ejendomsmægleren, og vi lever op til særdeles høje standarder HVER GANG
Nyttige links inden for ejendomsmæglere:
Dansk Ejendomsmæglerforening:
Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) er brancheforening for ejendomsmæglervirksomheder og personer beskæftiget med ejendomsformidling, ejendomsmæglere og Diplomvaluarer, i Danmark. Foreningen blev stiftet i 1912.
DE har som overordnet formål at varetage medlemmernes erhvervs- og branchemæssige interesser, herunder
at arbejde for, at formidling af fast ejendom og ydelser i den forbindelse sker på en betryggende og professionel måde gennem foreningens medlemmer, og at arbejde for medlemmernes størst mulige faglige selvstændighed inden for den ramme og den virksomhedsform, som medlemmerne har valgt at udøve virksomhed under.
Det sker gennem en række aktiviteter indenfor medlemsservice og interessevaretagelse.
se mere på www.de.dk
Danske Selvstændige ejendomsmæglere
DSEmægler.dk er den fælles hjemmeside for Danske Selvstændige ejendomsmæglere. DSEmægler.dk arbejder for at boligsælgere og -købere får den optimale rådgivning og betjening i alle ejendomshandelens faser.
DSEmægler adskiller sig fra andre kæder ved at medlemmerne er selvstændige ejendomsmæglere.
For det første står DSEmæglere sammen i et stærkt indkøbsfællesskab, der gør dem konkurrencedygtige.
For det andet er DSEmæglere med i et fællesskab, der kan hjælpe med at varetage deres interesser i branchen.
Medlemmer af DSEmægler.dk er ikke påtvunget et koncept, et logo eller en farve. Ikke påtvunget detaljerede forskrifter, som ensretter og skaber gennemsnitlige præstationer.
Derfor kan selvstændige mæglere frit indstille sig efter kundernes optimale behov, og helt individuelt lægge deres kvalitetskrav så højt, de ønsker. DSEmæglere er ikke underlagt kapitalgiganter, hvor den enkelte bank, kreditforening eller forsikringsselskabs produkter "stoppes i halsen" på kunderne, og hvor der sidder tunge og dyre administrationer og ensretter mæglernes produkter.
Foreningen tilbyder ved storindkøb og aftaler med leverandører, en lang række produkter med betydelige rabatter. Det er foreningens mål at opretholde variationen og konkurrencekraften blandt ejendomsmæglere, og dermed gøre bolighandler bedre, tryggere og billigere
se mere på www.dsemaegler.dk
109 nye studieboliger i Valby - Ny bydes de studerende indenfor
I denne uge får over 100 glade studerende nøglerne til deres nye hjem i PKAs nyopførte ejendom Poppelstykket i Valbys gamle industrikvarter ved Ny Ellebjerg Station. Udlejningen af de nye lejeboliger kom i mål på under tre måneder.
Med vægt på fællesskabet
Ejendommen rummer 109 etværelses lejligheder i størrelsen 35-54 m², og der er lagt vægt på at skabe gode rammer for fælleskabet mellem de studerende gennem flere fælles opholdsrum med spisekøkken, stor tagterrasse samt et hyggeligt gårdmiljø.
”Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at opleve en ejendom med masser af liv. Der har været en stor interesse for studieboligerne, lige fra vi startede udlejningen i november. De rammer de unges ønsker om en attraktiv bolig til en fornuftig husleje på en central placering i København,” siger Lasse Rüsz, udlejningschef i DEAS, der har varetaget udlejningen og står for administration og drift samt bygherrerådgivning på vegne af PKA.
”Vi ser et stort potentiale i at investere i studieboliger med gode beliggenheder, og Valby er et attraktivt område. Med investeringen bidrager vi både til at afhjælpe boligmanglen for studerende i København og skabe et godt langsigtet afkast til medlemmernes pensioner,” siger Nikolaj Stampe, ejendomschef i PKA.
Område med mangfoldighed
De nye studieboliger er del af en helt ny bydel ’Poppelstykket 50’ med lejeboliger til alle generationer, både ungdomsboliger samt større lejligheder til familier med børn eller seniorer. Det er ambitionen, at området vil blive kendetegnet ved store og små nærbutikker samt et rigt kultur- og caféliv.
Valby er et velkendt område for PKA, der allerede tilbage i 2015 opførte 76 lejeboliger på Carl Jacobsens vej, der med hjælp fra DEAS også var fuldt udlejet inden indflytning.
”Valby er et attraktivt område for alle aldersgrupper. Det ligger tæt på centrum af København, her er gode skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder, og så bliver Valby et trafikknudepunkt i de kommende år, når både sydhavnsmetroen og den nye København-Ringstedbane kommer til at stoppe her,” siger Lasse Rüsz.
Kort om Poppelstykket
• 109 etværelses studieboliger
• Ligger på hjørnet af Poppelstykket og Følager i Valby
• Ejet af PKA
• 35-54 m²
• Husleje fra 4.750 kr. til ca. 6.300 kr.
• Officiel indflytning den 1. februar 2018
Ny undersøgelse - Tidssvarende boliger giver tilfredse lejere, mens nyopførte ejendomme kræver øget fokus
DEAS, der er blandt landets førende ejendomsforvaltningsselskaber, har netop afsluttet årets store undersøgelse af tilfredsheden blandt sine boliglejere
Knap halvdelen af DEAS’ cirka 28.000 boliglejere fordelt på 665 boligudlejningsejendomme i hele landet har haft mulighed for at deltage, og cirka 40% har deltaget i undersøgelsen.
Undersøgelsen har målt boliglejernes tilfredshed med deres bolig, ejendom og med DEAS som forvalter. Den viser, at tilfredsheden blandt DEAS’ boliglejere er steget med 6 % - fra 7,1 i 2015 til 7,5 i 2017 (målt på en skala fra 0-10).
”DEAS har arbejdet med kundemålinger i mere end 20 år som en del af vores forretningstilgang. Vi arbejder hver dag for at servicere vores kunder og lejere og har siden 2014 arbejdet systematisk på at øge vores kundeorientering. Det er derfor fantastisk at se, at vores anstrengelser har båret frugt med en øget tilfredshed blandt vores lejere,” siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i DEAS.
Boligområdet, herunder lejeloven og bolig-reguleringsloven, er underlagt en meget kompleks lovgivning. Det gør, at der er forholdsmæssigt mange konflikter indbygget i administration og drift af lejeboliger.
”Dele af vores leverancer er relativt konfliktfyldte på grund af bl.a. fraflytninger og huslejeforhøjelser. Det er uundgåeligt, og det er vores opgave at løse dette på en effektiv og ordentlig måde. Ved at gennemføre undersøgelser får vi og vores kunder en unik indsigt i, hvad der driver lejernes tilfredshed og utilfredshed med deres bolig. Det er indsigter, som vi kan handle på og dele med vores kunder” siger Henrik Dahl Jeppesen.
Fem kerneområder driver lejernes tilfredshed
Undersøgelsen har identificeret fem områder, der i særlig grad driver boliglejernes tilfredshed:
En tidssvarende bolig
Tilgængelighed
Viceværtservice
Drift og vedligeholdelse af ejendommen
Hurtig opfølgning
Det spiller en stor rolle for lejerne, at boligen er tidssvarende. Undersøgelsen viser, at lejere i et moderniseret eller delvist moderniseret lejemål, hvor bl.a. køkkenet eller badeværelset typisk er udskiftet, generelt er mere tilfredse end lejere, der bor i en ikke-moderniseret bolig.
”Vi kan blandt andet konstatere, at der tilsyneladende er et potentiale for at gøre lejerne mere tilfredse med deres boliger ved fx at gennemføre frivillige moderniseringer, såkaldte §62a- og §62b-moderniseringer. I hvert fald kan vi konkludere, at lejere stiller de samme krav som boligejerne, nemlig tidssvarende boliger med moderne bekvemmeligheder,” siger Henrik Dahl Jeppesen.
Dernæst er ejendommens vicevært et meget vigtigt parameter for lejerne. De fleste har jævnligt kontakt med deres vicevært, og den personlige relation giver lejerne tryghed. Samtidig er lejernes mulighed for nemt at komme i kontakt med DEAS også essentielt for deres tilfredshed.
”Vi skal gøre det så nemt som overhovedet muligt at være lejer i en ejendom, der serviceres af DEAS, og her spiller tilgængelighed en stor rolle. Derfor tilbyder vi også vores lejere at stille spørgsmål og give os besked om en opgave, der skal løses, døgnet rundt via fx vores app DEAS 24Syv” siger Henrik Dahl Jeppesen.
Nyopførte ejendomme kræver øget fokus hos administrator
Undersøgelsen konkluderer samtidig, at tilfredse lejere i nyopførte ejendomme kræver ekstra opmærksomhed. En kilde til lejers utilfredshed er den tid, det tager at udbedre fejl og mangler, som ofte er anmærkede ved overdragelsen. Disse fejl og mangler skal entreprenøren typisk udbedre, og det forlænger behandlingstiden og forringer kundeoplevelsen, set med lejernes øjne.
”Der er fuld fart på byggebranchen i disse år. Og rigtig mange nyopførte projekter går igennem en hurtig byggeproces, som kan medføre fejl og mangler. Samtidig stiller lejerne i denne type lejemål høje krav – de flytter ind i en hel ny bolig, som de naturligvis forventer er fejlfri. Det er helt forståeligt, men sådan er virkeligheden ikke altid. Det kræver derfor, at vi på udlejers vegne sikrer en tæt og kontinuerlig opfølgning på fejl og mangler. Og vi må konstatere, at det kan påvirke kundeoplevelsen, at lejerne skal lukke entreprenører ind i lejligheden,” siger Kristian S. Kongstad, afdelingsdirektør i DEAS’ byggetekniske afdeling.
DEAS anbefaler derfor, at investorerne efter den entrepriseretlige aflevering foretager en ekstra gennemgang af lejlighederne set med lejeretlige briller. Dette sikrer, at fejl og mangler i lejeretlig henseende opdages så hurtigt som muligt – og allerhelst udbedres, inden lejeren flytter ind.
Dermed får lejere, der flytter ind i de mange nyopførte ejendomme, en god oplevelse.
Vending - Forældrekøb fuser ud i studiebyerne
19 % færre forældrekøb end på toppen i 2015: Antallet af forældrekøb i de 5 store studiebyer er nu som i kriseår - højere priser og et større udbud af lejeboliger spiller ind
Forældrekøb af lejligheder tager jævnligt dagsordenen i de politiske diskussioner om boligmangel og høje boligpriser i storbyerne, men de studerende og deres forældre er nu begyndt at søge andre veje til en bolig, viser en ny opgørelse over forældrekøbte lejligheder i de studiebyerne.
Omfanget af forældrekøb af lejligheder i studiebyerne falder for andet år i træk og er nu nede på niveau med købene i kriseåret 2012, viser opgørelsen fra ejendomsmæglerkæden Home, der som den eneste kæde har registreret det faktiske antal forældrekøb siden 2011.
”Der er sket en vending i markedet, men om det er en blivende tendens med færre forældrekøb, ved vi selvfølgelig ikke. Boligmarkedet er i konstant forandring,” siger relationschef i Home Mads Ellegaard.
Opgørelsen tager udgangspunkt i årets første otte måneder i København, Frederiksberg, Aarhus, Odense og Aalborg og medtager altså handler fra august måned, der normalt er den absolutte højsæson for forældrekøb.
For året som helhed er der solgt 2 % færre forældrekøb i studiebyerne i år sammenlignet med sidste år. Og det er 19 % færre end i 2015, hvor der var flest forældrekøb (se graf).
Det betyder, at der omtrent er samme antal handler som tilbage i 2012, hvor lejlighedsmarkedet var præget af faldende priser.
August var dårlig måned
”August i år bekræfter den nedadgående tendens. Måneden er heller ikke årets hidtil bedste salgsmåned for forældrekøb, som den ellers plejer at være,” siger Mads Ellegaard, relationschef i Home.
I de fem store studiebyer var der i august en tredjedel færre forældrekøbshandler sammenlignet med august 2016, oplyser han.
Det er i København og Frederiksberg, at faldet er størst i året indtil nu. I København er der ifølge opgørelsen fra Home næsten 11 % færre forældrekøb til og med august 2017 sammenlignet med samme periode i 2016. I Frederiksberg er faldet på 28 %.
En af årsagerne til færre forældrekøb er, at lejlighederne i København er steget mere end 13 % på et år, og ifølge Home det betyder, at priserne er blevet for høje for en del forældres pengepung.
Flere lejeboliger
En anden oplagt forklaring på færre forældrekøb er, at der de seneste år er opført flere kollegier og lejeboliger i storbyerne – selv om huslejerne også er skudt i vejret.
Se vi nærmere på tallene for hver enkelt af kommunerne, så skiller Aalborg og Aarhus sig ud ved, at der er flere forældrekøb i år end sidste år, men tendensen i Aarhus har ellers været nedgående siden 2014.
Aarhus topper dog fortsat med den største andel af forældrekøb i år, nemlig 30 % ud af alle solgte lejligheder. Frederiksberg er i bund med 10 %. I København er andelen 12 %, Aalborg 20 % og Odense 27 %.
Dårligt energimærke koster afslag i boligprisen
Når energimærket nærmer sig det røde felt, forlanger boligkøberne større afslag
Det viser en gennemgang af næsten 13.000 bolighandler gennemført det seneste år hos EDC.
Har boligen et G-mærke, som er den laveste kategori, gives der i gennemsnit næsten 7 pct. i afslag. Har boligen derimod et A-mærke, skal køberen ikke sætte næsen op efter noget særligt, idet der i snit gives mindre end 1 pct. i afslag på A-mærkede boliger. Mere end 7 ud af 10 solgte boliger er forsynet med energimærke C, D eller E.
Analysen viser også, at det ikke kun er det procentuelle afslag, der er størst på boliger med energimærker i den røde ende. Også målt i kroner skal sælgeren af med et større afslag for at få køberens underskrift på købsaftalen, idet der på G-mærkede huse i gennemsnit gives et afslag på 82.000 kr., mens det A-mærkede hus sælges med et afslag på kun 27.000 kr. i snit.
”Det er ikke helt ligegyldigt om vi regner i kroner eller procenter,” siger EDC’s kommunikationschef Jan Nordmann. ”De A-mærkede huse er nemlig ca. 3 gange dyrere end de G-mærkede, men tallene viser, at der gives større afslag, uanset om vi regner i kroner eller i procent.”
Energimærket er ikke hele forklaringen
Det er nærliggende at konstatere, at dårlige energimærker slår igennem i det afslag, sælger må acceptere for at få solgt: ”Der er ingen tvivl om, at køber ofte forsøger at presse prisen på grund af et dårligt energimærke, men det er ikke hele forklaringen. Ejendomme med et energimærke i den lave ende er ofte også ældre og slidte på alle andre områder, mens A- og B-mærkede ejendomme er opført inden for de seneste år. Energimærket er således en del af forklaringen, men der vil også være andre ting, der kan betyde et afslag i handlen.”
Beliggenheden spiller tillige ind, idet der er relativt flere ejendomme med F og G-mærker i de billige områder af landet.
Flest huse med mellemgode energimærker
Størstedelen af de handlede boliger har karakteren C, D eller E. ”Det er i praksis kun nybyggede lavenergihuse, der kan få et A-mærke, ligesom B-mærket stort set kun opnås på nye ejendomme. Køber man bolig i det brede midterfelt, dvs. parcelhuse opført i perioden 1960-2000, så er et C-mærke reelt topkarakter, mens D og E er forventeligt og normalt,” siger Jan Nordmann. ”I denne situation skal man altså ikke blive forskrækket over et E-mærke, men selvfølgelig er det altid en god idé at undersøge, om energitilstanden kan forbedres.”
Ofte kan energitilstanden forbedres enkelt og relativt billigt ved at efterisolere loft og gulve. ”Som ejendomsmægler bliver man mødt af spørgsmål, om det kan betale sig at gøre noget ved ejendommens energimæssige tilstand inden salget. Svaret er, at enkle og billige løsninger som eks. mere isolering på loftet kan betale sig, men dyrere forbedringer skal man ikke foretage, hvis det alene sker for at opnå en bedre pris i forbindelse med et salg. Dem skal man derimod foretage, når man planlægger at blive boende i huset og ønsker et bedre indeklima og lavere energiudgifter,” siger Jan Nordmann.
Kilde: EDC