Ejendomsmæglere i Søborg
Din lokale ejendomsmægler i Søborg har specialiseret sig i handel med boliger i netop dit lokalområde. Derfor kan du med fordel tage kontakt til din lokale ejendomsmægler, hvis du ønsker at sælge eller købe hus eller lejlighed i Søborg. Med stor ekspertise i netop dit lokalområde, vil ejendomsmæglerne i Søborg give dig den bedste og mest effektive service i forbindelse med salg eller køb af bolig her
Ejendomsmæglere i Søborg:
home Søborg/Dyssegård
Lone Bøegh Henriksen A/S
Søborg Hovedgade 87
2860 Søborg
Tlf.: 39 67 18 18
Ydelser: Ejendomsmægler, ejendomshandel
Parly Bjerre Ejendomshandel Og Vekselerfirma
Tinghøjvej 3
2860 Søborg
39696065
Ejendomsmæglerselskabet Jan Krogh ApS
Søborg Hovedgade 136
2860 Søborg
39564444
Safe Mæglerne V/ Robert Kaiser
Kagsåvej 66
2860 Søborg
44414004
Danbolig Boligcenter
Søborg Hovedgade 92
2860 Søborg
39561444
Ejendomsmægler Jesper Nordahl Faurholm
Søborg Hovedgade 92
2860 Søborg
39672121
Ejendomsmæglere i Søborg tilbyder blandt andet:
Home Søborg tilbyder:
home er landets mest kendte ejendomsmæglerkæde
home blev stiftet den 1. august 1989
home omsætter årligt boliger for en værdi af 20-30 mia. kroner.
Kæden har over 900 ansatte
home er en franchisetagerkæde
home har ca. 80 franchisetagere, hvoraf de største driver 10-15 forretninger
home har pr. 160 home-forretninger fordelt over hele landet
Alle forretninger har en Facebook-side
home har fire servicecentre
Nyttige links inden for ejendomsmæglere:
Dansk Ejendomsmæglerforening:
Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) er brancheforening for ejendomsmæglervirksomheder og personer beskæftiget med ejendomsformidling, ejendomsmæglere og Diplomvaluarer, i Danmark. Foreningen blev stiftet i 1912.
DE har som overordnet formål at varetage medlemmernes erhvervs- og branchemæssige interesser, herunder
at arbejde for, at formidling af fast ejendom og ydelser i den forbindelse sker på en betryggende og professionel måde gennem foreningens medlemmer, og at arbejde for medlemmernes størst mulige faglige selvstændighed inden for den ramme og den virksomhedsform, som medlemmerne har valgt at udøve virksomhed under.
Det sker gennem en række aktiviteter indenfor medlemsservice og interessevaretagelse.
se mere på www.de.dk
Danske Selvstændige ejendomsmæglere
DSEmægler.dk er den fælles hjemmeside for Danske Selvstændige ejendomsmæglere. DSEmægler.dk arbejder for at boligsælgere og -købere får den optimale rådgivning og betjening i alle ejendomshandelens faser.
DSEmægler adskiller sig fra andre kæder ved at medlemmerne er selvstændige ejendomsmæglere.
For det første står DSEmæglere sammen i et stærkt indkøbsfællesskab, der gør dem konkurrencedygtige.
For det andet er DSEmæglere med i et fællesskab, der kan hjælpe med at varetage deres interesser i branchen.
Medlemmer af DSEmægler.dk er ikke påtvunget et koncept, et logo eller en farve. Ikke påtvunget detaljerede forskrifter, som ensretter og skaber gennemsnitlige præstationer.
Derfor kan selvstændige mæglere frit indstille sig efter kundernes optimale behov, og helt individuelt lægge deres kvalitetskrav så højt, de ønsker. DSEmæglere er ikke underlagt kapitalgiganter, hvor den enkelte bank, kreditforening eller forsikringsselskabs produkter "stoppes i halsen" på kunderne, og hvor der sidder tunge og dyre administrationer og ensretter mæglernes produkter.
Foreningen tilbyder ved storindkøb og aftaler med leverandører, en lang række produkter med betydelige rabatter. Det er foreningens mål at opretholde variationen og konkurrencekraften blandt ejendomsmæglere, og dermed gøre bolighandler bedre, tryggere og billigere
se mere på www.dsemaegler.dk
Stigende boligpriser udjævnes af lave renter
Selvom prisen på ejerboliger i Danmark generelt er steget, er de relative omkostninger ved at eje bolig faldet markant fra 2009 til 2016
Boligpriserne i Danmark er stigende og ligger nu generelt over niveaet før finanskrisen, som fik boligpriserne til at falde markant. Men stigende boligpriser medfører ikke nødvendigvis at det er dyrere at eje en bolig. Prisen for at eje og bruge en bolig er mere end den rene salgspris på boligen, for der skal tages højde for, at man betaler rente af boliglånet (efter skattefradrag), skat af boligens værdi, vedligeholdelse samtidig med at man får en gevinst ved stigende boligpriser (se faktaboks). I denne artikel kaldes disse udgifter samlet set for brugerprisen. Ser man på udviklingen i den generelle brugerpris på bolig, viser det sig, at brugerprisener væsentlig lavere i 2016 end i 2009. Det er vigtigt at være opmærksom på at den her viste brugerpris på ejerbolig er beregnet under en række antagelser og derfor kan adskille sig væsentligt fra den enkelte boligejers brugerpris.
Den væsentligste årsag til faldet i brugerprisen fra 2009 til 2016 er, at renteniveauet siden finanskrisen har været historisk lavt. De lave renter har reduceret prisen for at bo i en bolig, fordi omkostningerne for boligejerne ikke alene påvirkes af boligprisen, men også af renteudgifterne.
FAKTABOKS: Brugerprisen på en solgt ejerbolig et givent beskriver renten på realkreditlån (efter skat), den gældende boligskattesats, vedligeholdelse og afskrivningsrate minus forventet gevinst fra den årlige boligprisstigning. Brugerprisen er en procentsats, og ganger man den på boligens salgspris fremkommer den pågældende boligs brugerpris i kroner.
Udviklingen i de faktiske omkostninger
For at udregne brugerprisen i kroner på en ejendom ganger man brugerprisen for et givent år på ejendomsprisen i det tilsvarende år.
Salgsprisen på ejerlejligheder med en enkelt undtagelse i 2011 er steget markant fra 2009 til 2016, mens den beregnede brugerpris for ejerlejligheder i 2016 var på næsten samme niveau som i 2009. Brugerprisen for ejerlejligheder svinger lidt fra år til år, men har i gennemsnit ligget ret stabilt fra 2009 til 2016. Det er så at sige ikke blevet dyrere at bo i en ejerlejlighed, selvom ejerlejlighederne er blevet dyrere at købe.
Udviklingen i salgs- og brugerprisen på enfamiliehuse ligner udviklingen for ejerlejligheder. Salgsprisen på enfamiliehuse er generelt steget, mens brugerpriserne på enfamiliehuse er faldet. Ligesom for brugerprisen er det vigtigt at være opmærksom på, at de faktiske salgspriser varierer betydeligt, så den enkelte boligejers situation kan afvige fra gennemsnittet.