Dyrlæger i Søborg
Din lokale dyrlæge i Søborg er specialiseret i at behandle dit kæledyr i mange forskellige forbindelser. De fleste dyrlæger er kompetente inden for tandbehandling, røntgenbilleder, ultralydsscanninger, kirurgi, laboratorieundersøgelser, ID-mærkning, sundhedstjek, vaccination, allergi og hudproblemer. Har du brug for vejledning i forbindelse med kost og sundhed af dit kæledyr, kan du ligeledes tage kontakt til din lokale dyrlæge i Søborg
Dyrlæger i Søborg:
Bagsværd Dyreklinik
Skovdiget 2A,
2880 Bagsværd.
Tlf.: 44 41 14 41
Dyrlæger i Søborg tilbyder blandt andet:
Bagsværd Dyreklinik tilbyder:
Bagsværd Dyreklinik har eksisteret i over 80 år (siden 1930) og nuværende ejer, Dyrlæge Anne Carlsson, har mere end 26 års erfaring fra smådyrspraksis.
Vi behandler alle familiedyr (hunde, katte, kaniner, marsvin, hamstere, mus, rotter, pindsvin, fritter/ildere, småfugle, papegøjer, krybdyr, skildpadder, slanger mfl).
De fleste af vores kunder er fra Bagsværd, men vi ser flere og flere fra mange af de omkringliggende byer, bl.a.: Buddinge, Farum, Hareskoven, Herlev, Lyngby, Søborg og Værløse.
Vores højeste prioritet er, at give klienter den bedste service og patienter den bedst mulige behandling under rolige og stressfrie forhold. Med kun én dyrlæge, som kender dit dyr særligt godt hele livet, får du større tryghed og dyrlægen kan bedre vejlede og behandle optimalt. Vi sætter normalt ½ time af til hver patient/klient i modsætning de 7-15 minutter, der er normen. Det koster ikke ekstra, men giver mere ro.
Vi holder os ajour med nyeste tiltag indenfor familiedyrspraksis, bl.a. ved jævnlig deltagelse i efteruddannelse. Hermed kan vi rådgive bedst muligt til gavn for dyr og ejer.
Alt i alt er vores mål: professionel og omsorgsfuld behandling i trygge rammer. Anne's motto er: "Dyrlæge for dyrenes skyld".
Vi kan tilbyde medicinsk og kirurgisk behandling og har eget laboratorium, hvor vi kan udføre de mest almindelige tests på blod-, urin-, hud-, hår-, vævs- og afføringsprøver.
Dit dyr kan blive ultralydsscannet, få tandbehandling og vi anvender også akupunktur og guldimplantation (Anne er certificeret hos IVAS og DMSfA og har undervist andre dyrlæger og læger i teknikkerne).
Vi har desuden et fint samarbejde med andre specialister, når der i sjældne tilfælde er brug for det.
På klinikken har vi et bredt udvalg af kvalitetsfoder, sunde kosttilskud og andre dyreartikler. Du er meget velkommen til at komme forbi og få et par gratis foderprøver til din hund eller kat. Det er bedst at ringe i forvejen, da du ellers risikerer at gå forgæves, hvis dyrlægen er i sygebesøg.
Man kan desuden bestille foder og dyreartikler via vores webshop: Dyrenes Webshop. Vi leverer gratis til Bagsværd og nærliggende kommuner hver Onsdag og der er 5% rabat i hele 2013.
Målet med denne hjemmeside er at give dig overskuelige, præcise og kortfattede oplysninger. Det kan være om dit kæledyrs behov for pasning, pleje og fodring, problemer med adfærd, sygdomme og førstehjælp. Du vil desuden kunne finde oplysninger om anbefalede internater og pensioner mm. Der vil være relevante links til sider om familiedyr.
Du er altid meget velkommen til at ringe med spørgsmål om dit nuværende – eller kommende dyr
Nyttige links inden for dyrlæger:
Den Danske Dyrlægeforening:
Fællesskab, faglighed og fagforening
Den Danske Dyrlægeforening (DDD) er den danske dyrlægestands faglige organisation – de ansatte dyrlægers fagforening og dyrlægevirksomhedernes arbejdsgiverforening.
DDDs cirka 4.000 medlemmer tæller praktiserende dyrlæger, offentligt ansatte dyrlæger, dyrlæger ansat i privatsektoren, studerende og pensionister. Cirka 2.500 af medlemmerne er erhvervsaktive, og de arbejder bl.a. med familiedyr, produktionsdyr, fødevaresikkerhed, kødkontrol, forskning, undervisning, veterinær administration og inden for for life science.
se mere på www.ddd.dk
FIVM
FIVM blev grundlagt i 1985 som et forum for dyrlæger med interesse for alternative behandlingsformer og økologi (som også dengang ansås for at være ret alternativt ). Det er det eneste danske interesseforbund, som beskæftiger sig med holistisk behandling af dyr. Og selvom der kan registreres en stigende interesse hos både dyreejere og dyrlæger for alternative terapiformer (i takt med at disse også bliver mere udbredt hos mennesker), så er der brug for en forening hvor medlemmerne kan udveksle erfaringer, og som kan støtte udviklingen på området og sikre uddannelse indenfor det.
Samtidigt er foreningens formål også at udbrede kendskabet til integreret veterinærmedicin til interesserede dyreejere, som kan få nærmere oplysninger om de forskellige terapiformer der findes, samt hvor de i givet fald kan kontakte en dyrlæge der tilbyder denne form for behandling
se mere på www.fivm.dk
Hvad er ISO Dyrlægen?
Du kan se de godkendte ISO Dyrlæger på www.iso-dyrlaegen.dk
Bemærk at flere dyreklinikker og dyrehospitaler er aspiranter og derfor ikke ISO-godkendte endnu. Kontakt eventuelt ISO Dyrlægens Hovedkontor (send en mail til ISO Dyrlægen) for at høre, om din dyreklinik/dit dyrehospital er på vej til at blive ISO certificeret under Den Danske Dyrlægeforening.
Den gamle godkendelsesordning under Den Danske Dyrlægeforening (Hospitalsordningen), der har fejret 25-års jubilæum for nogle år siden, er udfaset og erstattet af ISO Dyrlægens ISO certificering.
Læs mere om ISO Dyrlægen på www.iso-dyrlaegen.dk - eller se en lille film om ISO Dyrlægen herunder.