Ejendomsmæglere i Slagelse
Din lokale ejendomsmægler i Slagelse har specialiseret sig i handel med boliger i netop dit lokalområde. Derfor kan du med fordel tage kontakt til din lokale ejendomsmægler, hvis du ønsker at sælge eller købe hus eller lejlighed i Slagelse. Med stor ekspertise i netop dit lokalområde, vil ejendomsmæglerne i Slagelse give dig den bedste og mest effektive service i forbindelse med salg eller køb af bolig her
Ejendomsmæglere i Slagelse:
home Slagelse
Ejendomsmægler Steen Grosen
Fisketorvet 11
4200 Slagelse
Tlf.: 58 50 21 10
Ydelser: Ejendomsmægler, ejendomshandel, Salg af boliger
Kirsten Thomsen. Ejendomsmægler/Valuar
Bredegade 8
4200 Slagelse
58532100
Poul Gade Nielsen
Hestehaven 3
4200 Slagelse
58501313
EDC Mæglerne Carl Erik Hansen & Co. ApS
Korsørvej 2
4200 Slagelse
58528200
Nordbo V/ Carsten Nordbo Nielsen
Smedegade 14
4200 Slagelse
58500083
Realmæglerne Jan Thanning ApS
Schweizerpladsen 7 St
4200 Slagelse
24945505
Nybolig Erhverv Jørgen Klode
Nygade 6 1
4200 Slagelse
58501212
Ejendomsmæglere i Slagelse tilbyder blandt andet:
Home tilbyder:
Når du har besluttet dig for at sælge din bolig, er det en god idé at vælge den ejendomsmægler, som kan gøre en forskel
Et effektivt salg af din bolig
Vælger du at sælge din bolig gennem home, får du mange fordele. Du kan være sikker på, at din ejendomsmægler yder en målrettet indsats for at få din bolig solgt bedst muligt, hurtigst muligt. Vi sætter pris på en effektiv bolighandel, har kontakten til køberne og vægter en løbende dialog, så du kan følge salget af din bolig helt tæt. Til salg er for os kun næstbedst - det er solgt, der tæller
Nyttige links inden for ejendomsmæglere:
Dansk Ejendomsmæglerforening:
Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) er brancheforening for ejendomsmæglervirksomheder og personer beskæftiget med ejendomsformidling, ejendomsmæglere og Diplomvaluarer, i Danmark. Foreningen blev stiftet i 1912.
DE har som overordnet formål at varetage medlemmernes erhvervs- og branchemæssige interesser, herunder
at arbejde for, at formidling af fast ejendom og ydelser i den forbindelse sker på en betryggende og professionel måde gennem foreningens medlemmer, og at arbejde for medlemmernes størst mulige faglige selvstændighed inden for den ramme og den virksomhedsform, som medlemmerne har valgt at udøve virksomhed under.
Det sker gennem en række aktiviteter indenfor medlemsservice og interessevaretagelse.
se mere på www.de.dk
Danske Selvstændige ejendomsmæglere
DSEmægler.dk er den fælles hjemmeside for Danske Selvstændige ejendomsmæglere. DSEmægler.dk arbejder for at boligsælgere og -købere får den optimale rådgivning og betjening i alle ejendomshandelens faser.
DSEmægler adskiller sig fra andre kæder ved at medlemmerne er selvstændige ejendomsmæglere.
For det første står DSEmæglere sammen i et stærkt indkøbsfællesskab, der gør dem konkurrencedygtige.
For det andet er DSEmæglere med i et fællesskab, der kan hjælpe med at varetage deres interesser i branchen.
Medlemmer af DSEmægler.dk er ikke påtvunget et koncept, et logo eller en farve. Ikke påtvunget detaljerede forskrifter, som ensretter og skaber gennemsnitlige præstationer.
Derfor kan selvstændige mæglere frit indstille sig efter kundernes optimale behov, og helt individuelt lægge deres kvalitetskrav så højt, de ønsker. DSEmæglere er ikke underlagt kapitalgiganter, hvor den enkelte bank, kreditforening eller forsikringsselskabs produkter "stoppes i halsen" på kunderne, og hvor der sidder tunge og dyre administrationer og ensretter mæglernes produkter.
Foreningen tilbyder ved storindkøb og aftaler med leverandører, en lang række produkter med betydelige rabatter. Det er foreningens mål at opretholde variationen og konkurrencekraften blandt ejendomsmæglere, og dermed gøre bolighandler bedre, tryggere og billigere
se mere på www.dsemaegler.dk
Boligkøbere vil have klimasikring eller prisafslag
Når sæsonen for boligkøb skydes i gang i påsken, skal sælgerne være forberedt på spørgsmål om boligens klimasikring – eller på at give afslag i prisen, hvis boligen ikke er klimaklar
Påsken er højsæson for åbent hus-arrangementer og håbefulde familier på udkig efter nyt hus eller sommerhus. Som sælger bør du forberede dig på spørgsmål om oversvømmelser, dræn, sikring af kælderen og andre forebyggende tiltag. De sidste års vejrbegivenheder har nemlig sat sig i boligkøbernes bevidsthed. 73 procent lægger i nogen grad, høj eller meget høj grad vægt på, at der er lavet forebyggende tiltag af boligen for at sikre sig mod ekstremt vejr. Det viser Codans årlige vejrundersøgelse af danskernes forhold til klima, vildt vejr og skadeforebyggelse.
”Boligkøberne er i stigende grad opmærksomme på hvordan vejrbegivenheder påvirker boligen ovenpå de seneste års kraftigere regn- og stormvejr. Flere efterspørger oplysninger om hvordan boligen er klimasikret, og er blevet bedre til at tjekke ejendommen igennem inden køb. Det er en rigtig god idé, for det kan komme som en kedelig økonomisk overraskelse at skulle etablere klimasikringstiltag efter et huskøb. Investeringerne kan ligge på niveau med at skulle udskifte vinduerne eller taget,” fortæller Henrik Bundgaard, skadedirektør i Codan.
Manglende klimasikring giver afslag i prisen
Hele seks ud af ti boligkøbere (62 procent) mener, at der i forbindelse med en bolighandel bør indgå dokumentation af, hvordan boligen er klimasikret. De løbende investeringer er derfor relevante i forhold til boligkøbernes spørgsmål om klimasikring og kan have betydning for den endelige pris. På trods af disse fakta har kun en tredjedel (31 procent) af boligejerne inden for de seneste fem år foretaget forbedringer af boligen, som skal mindske risikoen for vejrrelaterede skader.
”Særligt i lavtliggende områder, som i de senere år har været ramt af skybrudsskader, er det en udfordring, som køberne spørger ind til. Hvis der ikke er blevet taget hånd om tidligere oversvømmelser og kan dokumenteres forebyggende tiltag, vil man som sælger blive mødt med et decideret krav om afslag i prisen, så køber selv kan finansiere foranstaltninger for at sikre, at skaden ikke gentager sig,” siger Torben Strøm, formand for Dansk Ejendomsmæglerforening.
Som sælger har du oplysningspligt. Det betyder, at du skal oplyse, hvis der tidligere har været vejrrelaterede skader som fx oversvømmelse af kælder, og hvad skaden skyldtes. De oplysninger indgår i tilstandsrapporten.
Det bør du undersøge i forbindelse med huskøb:
Har der tidligere været problemer med oversvømmelser?
Hvad har forårsaget oversvømmelserne?
Hvilke foranstaltninger er der foretaget?
Hvornår har der sidst været en vejrrelateret skade på ejendommen?
Har kommunen været involveret i skadeforebyggende tiltag (fx kystsikring, sikringer af omkringliggende åer, dæmninger, forbedret kloakering etc)?
Tjek altid afsnittet ”sælgers oplysninger” i tilstandsrapporten. Her skal sælger angive, om der eksempelvis er etableret dræn på ejendommen, har været problemer med fugt og opstigende kloakvand m.m.
Eksempler på klimasikringsløsninger:
Installation af højtvandslukke
Etablering omfangsdræn og/eller regnvandsfaskiner
Placering af regnvandstønder
Anlæg af regnbede til nedsivning i haven
Involvering af kommunen ifm anlæg af diger (særligt i sommerhusområder)