Elektrikere i Ringsted
Din lokale Ringsted elektriker er klar til at hjælpe, hvis du brug for hjælp til elinstallationer, eller evt. ønsker at energioptimere dit hus eller lejlighed. Elektrikere specialiserer sig i alt fra netværksinstallationer til belysningsinstallationer, installationer af dørtelefoner og alarmanlæg, energirådgivning, energibesparelser og en lang række andre elinstallationer - så hvis strømmen driller, kontakt den lokale elektriker her i Ringsted
Elektrikere i Ringsted:
Dalmose El-Service A/S
Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
tlf.: 58 18 80 16
Caverion Danmark A/S
Haslevvej 24B
4100 Ringsted
57670652
Broen-El
Langagervej 36
4100 Ringsted
56381604
Del-Tech ApS
Østre Parkvej 1B
4100 Ringsted
70222329
Elcu ApS
Gårdstofte 39
4100 Ringsted
24438464
Gelcom ApS
Ringstedvej 689
4100 Ringsted
35142161
Kemp & Lauritzen A/S
Thorsvej 6
4100 Ringsted
67603541
Kj Electric v/ Klaus Jørgensen
Rosengårdsvænget 8
4100 Ringsted
57670279
Leif's El-Service ApS
Præstevej 29
4100 Ringsted
57612096
Ringsted Elservice A/S
Køgevej 14
4100 Ringsted
57617714
Aut. Elinstallatør Schnack´s Eftf.Keld Becher Larsen
Giesegårdvej 67A
4100 Ringsted
57640053
Ab-Elco A/S
Jættevej 17
4100 Ringsted
57610111
Elektrikere i Ringsted tilbyder blandt andet:
Dalmose tilbyder:
Hos Dalmose El-Service A/S kan vi hjælpe dig med alle typer opgaver inden for el-installationer - fra de klassiske el-installationer af faser og stikkontakter hos private boligejere til de mere omfattende og komplekse el-installationer ifm. nybyggeri og tilbygning.
Mere end 30 års erfaring som elektrikere i Slagelse og omegn
Siden Dalmose El-Service A/S i Slagelse blev grundlagt i 1986, har virksomheden været i konstant udvikling indenfor elektriker faget, og i dag tilbyder vi en bred vifte af de bedste og mest optimale el-installationer til både private, virksomheder og offentlige institutioner.
Hos Dalmose El-Service A/S spænder vi bredt inden for arbejde med el-installationer.
Vores kernekompetencer er:
● Vedvarende energi, som f.eks. installation af solceller og varmepumper
● Sikring, som f.eks. installation af tyverialarmer, videoovervågning og adgangskontrol
● Termografering
● Hvidevare-service
● Energioptimering
● Teledata
● Industriautomation
● Landbrugs-installationer
Nyttige links inden for elektrikere:
Dansk EL-Forbund:
Dansk El-Forbund er den eneste rigtige fagforening for Danmarks elektrikere.
se mere på www.def.dk
TEKNIQ
TEKNIQ er arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for installationsbranchen og en del af Dansk Arbejdsgiverforening. Her er vi den fjerdestørste organisation og den næststørste aktør i byggebranchen.
TEKNIQ blev dannet 1. januar 2002 af ELFO og Dansk VVS, og 14. maj 2011 fusionerede de tre organisationer med TEKNIQ som den fortsættende organisation.
se mere på www.tekniq.dk
Håndværkerfradrag ophører - Salget af varmepumper eksploderer
Ifølge regeringens finanslovsudspil ser det ud til, at håndværkerfradraget er fortid, når kalenderen siger 2018
Det giver travlhed hos forhandlere af varmepumper, der sælger markant flere varmepumper i år.
Håndværkerfradraget, der giver ret til personfradrag for en række håndværksydelser, har levet en sejlivet kamp, siden det blev introduceret som byggebranchens frelser i kølvandet på det bundfrosne marked, som finanskrisen førte med sig. Men med ekstraordinær høj aktivitet i byggebranchen ser det ud til, at fradraget forsvinder til nytår for at undgå yderligere ophedning i et presset jobmarked.
Derfor er der en del danskere, der lige nu har travlt, så de kan udnytte fradragsmuligheder for op til 12.000 kroner per voksen i husstanden. Det mærker man blandt andet hos forhandlere og leverandører af varmepumper, hvor der lige nu er travlt med at hjælpe danskere, der vil have en energirigtig og billig varmekilde med statsfinansieret rabat.
– Vi har altid travlt om efteråret, når danskerne finder ud af, at det er ved at være tid til at tænke på varmekilder, men i år har vi ekstra travlt, fordi håndværkerfradraget ser ud til at udløbe. Der er ingen tvivl om, at det får flere ud af busken, når der er en deadline på den måde. Det koster stadig penge at investere i en varmepumpe, men når man kan trække arbejdslønnen fra, giver det en større interesse, forklarer direktør Jens Krogh fra en af landets varmepumpeforhandlere, Panasonic Center, der har over 50 butikker i Danmark.
Hos Panasonic Danmark, der er en af landets største varmepumpeleverandører, er der ifølge landechef Tomas Baerholm også stor travlhed sammenlignet med 2016:
– Vi oplever en pæn tocifret vækst i salget sammenlignet med forrige år, og det skyldes blandt andet, at op til en tredjedel af installationsudgiften kan trækkes fra i skatten, hvis varmepumpen installeres inden nytår. Og det er især de dyrere luft-til-vand-pumper, der hitter lige nu, fordi besparelsen her er størst, fortæller han.
Varmepumper til mange formål
Varmepumper fås til forskellige brugsmiljøer, eksempelvis helårshuse og sommerhuse. Alle løsninger er ifølge Jens Krogh så konkurrencedygtige og velfungerende, at de er et fornuftigt alternativ til andre opvarmningsformer.
– Luft-til-luft-varmepumper er velegnet til sommerhuse og som supplement i almindelige privatboliger, hvor der kun er et behov for rumopvarmning, mens luft-til-vand bliver koblet på et centralvarmesystem til erstatning for olie- eller gasfyr. Selvom kvaliteten af varmepumper er steget kraftigt over de seneste år, er det stadig mest rentabelt over tid at købe de dyrere, men mere energisparende modeller med A+++-kvalificering. Samtidig er det vigtigt at købe anlæg specielt udviklet til det nordiske klima med store temperaturudsving, siger Jens Krogh.
Hvis du vil installere en varmepumpe, er det en god idé at henvende dig hos kommunen for at høre, om din grund er indbefattet af kollektiv varmeforsyning.
– Ud over håndværkerfradraget er der også op til godt 8.000 kroner at hente i energitilskud ved installation af en luft-til-vand varmepumpe, hvis du har et ældre helårshus med olie- eller gasfyrsopvarmning, mens en luft-til-luft varmepumpe til et sommerhus udløser et betydeligt mindre tilskud, forklarer Jens Krogh.
Hjælp din håndværker
Har du hyret en udenlandsk håndværker til at arbejde i hus eller have?
Så hjælp både ham og dig selv ved at fortælle håndværkeren, hvor han kan få mere at vide om de danske arbejdsmiljøregler. Det kan spare både dig og håndværkeren for unødvendige udgifter.
Langt de fleste udenlandske håndværkere efterspørger konkret viden om de danske arbejdsmiljøregler. Det viser en undersøgelse, som Rambøll har udarbejdet for Arbejdstilsynet.
Samtidig viser undersøgelsen, at du som den, der har hyret den udenlandske håndværker, spiller en nøglerolle i forhold til at hjælpe håndværkeren godt i gang. Og dét er der mange fordele ved - både for dig og for den udenlandske håndværker.
Arbejdsmiljø på mange sprog
Workplace Denmark (www.workplacedenmark.dk) er en hjemmeside specielt for udlændinge, der arbejder i Danmark. Her er information på dansk, engelsk, tysk og polsk om bl.a. arbejdsmiljøregler, det danske arbejdsmarked, skat og de særlige regler for udstationerede i Danmark.
Her kan din udenlandske håndværker få svar på mange af sine spørgsmål. Så gør både ham og dig selv den tjeneste at oplyse ham om Workplace Denmark. Så har I taget første skridt taget til at sikre jer, at arbejdet bliver udført sikkert og korrekt. Og at I overholder myndighedernes krav.
Dyrt at glemme RUT
Hvis du hyrer en udenlandsk håndværker til at arbejde i din bolig eller i din have, skal du se dokumentation for, at håndværkeren er anmeldt i Registeret for Udenlandske Tjenesteydere (RUT). Også selvstændige håndværkere uden ansatte skal anmelde sig i RUT.
Hvis du ikke får denne dokumentation, skal du give besked til Arbejdstilsynet senest tre dage efter, at arbejdet er gået i gang. Ellers kan du risikere en bøde på 10.000 kr.
Den udenlandske håndværker skal anmelde sig i RUT senest samtidig med, at han går i gang med arbejdet. Det skal ske på www.virk.dk/rut, hvor der både er vejledning på dansk, engelsk, tysk og polsk. Hvis virksomheden ikke anmelder sig, kan den få en bøde på 10.000 kr.
Så gør dig selv og din udenlandske håndværker den tjeneste, at du sikrer dig, at håndværkeren er anmeldt korrekt i RUT. Det kan spare jer begge for unødvendige udgifter.