Caféer i Ringsted
En af de lokale caféer i Ringsted serverer gerne en god brunch eller frokost. Skal du mødes med en god ven til en kop kaffe? Så besøg en af de lokale caféer i Ringsted. Mange caféer tilbyder, ud over friskbrygget kaffe og te, god brunch og lækre frokoster som nydes i hyggelige omgivelser. Caféer tilbyder typisk mange spændende retter som eksempelvis salater, sandwiches, burgere og pastaretter
Caféer i Ringsted:
Café Vivaldi
Sct. Hansgade 18
4100 Ringsted
Tlf.: 57 61 29 09
www.cafevivaldi.dk/cafe/ringsted
Caféer i Ringsted i Ringsted tilbyder blandt andet:
Café Vivaldi tilbyder:
Velkommen til Café Vivaldi i Ringsted…
I hjertet af Ringsted finder du Café Vivaldi, caféen ligger midt på Ringsteds hovedstrøg Sankt Hansgade. I caféen er der lagt vægt på lyse og hyggelige omgivelser, hvor du virkelig føler dig hjemme.
Kig ind og nyd en god kop kaffe, læs dagens avis eller få stillet sulten, alt imens du nyder rolige og hyggelige atmosfære.
Når vejret tillader det, er det muligt at sidde ude. Vi har 25 solrige pladser lige foran caféen.
En café med god smag…
Vi tilbyder blandt andet: god kaffe, dejlig brunch, lækre sandwiches og go’e bøffer. Mad og drikke på Café Vivaldi er altid fremstillet af de bedste råvarer og for os er det vigtigt at kvaliteten går hånd i hånd med en go’ oplevelse. Sammensætningen af menukortet gør, at de fleste kan finde lige det de har lyst til.
Er du til byens bedste brunch, en hyggelig frokostaftale eller skal sulten stilles med et ordentligt aftensmåltid, så er Café Vivaldi altid et godt valg
Nyttige links inden for Caféer:
Danmarks Restauranter & Cafeer (DRC)
Nøgleordet er frihed
Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, tilbyder medlemskab for alle restauranter, cafeer, barer, diskoteker og overnatningssteder m.m. i Danmark.
Branchefællesskabet, der tæller ca. 1.500 medlemsvirksomheder, sætter restauratørernes frihed i højsædet. DRC er altså ikke en arbejdsgiverforening i traditionel forstand, da foreningen fx ikke på sine medlemmers vegne har indgået overenskomst med et fagforbund
se mere på www.d-r-c.dk
Her kan du købe Danmarks bedste fuldkornshvedebrød!
Godt håndværk, smagfulde brød og skarpere konkurrence end nogensinde før er nøgleordene fra kåringen af Danmarks bedste fuldkornshvedebrød 2017
Konkurrencen "Danmarks Bedste Brød og Kager" blev afholdt af Bager- og Konditormestre i Danmark i København tirsdag d 3. oktober.
10 dygtige bagerier på tværs af landet havde kæmpet sig frem til finalen inden for kategorien "Danmarks bedste fuldkornshvedebrød" i et felt af skarpe konkurrenter.
""Danmarks Bedste Brød og Kager" var i år kendetegnet ved, at én kategori skilte sig positivt ud – nemlig Fuldkornskategorien. Aldrig har niveauet været så højt for samtlige 10 finale brød. Man kan virkelig se, at der bliver arbejdet seriøst og målrettet med udvikling af velsmagende og flotte fuldkornsbrød, i de danske bagerier", siger Lars Eriksen, produktudviklingschef hos Valsemøllen A/S.
Er du nysgerrig og vil du gerne have fat i Danmarks bedste fuldkornshvedebrød, skal du en tur til det sønderjyske, hvor du finder Byens Brødhus i Sønderborg, som løb med førstepladsen. På andenpladsen går turen et smut til Langeland, nærmere Hedos Bageri i Lohals og som bronzevinder finder vi Sejers Konditori i Sorø.
Håndværksbageribranchen følger med resten af detailmarkedet og sætter de sundere valg på hylderne. "I en branche, der arbejder med korn og mel, er fuldkorn det oplagte valg. De danske håndværksbagere har derfor masser af fuldkorn på hylderne. Både produkter, som kan mærkes med fuldkornslogoet og produkter, hvor fuldkorn udgør en stor del af varen uden at den dog kan bære logoet", siger Anders Grabow, kommunikationsansvarlig for Bager- og Konditormestre i Danmark.
Konkurrencen "Danmarks Bedste Brød og Kager" har gennem årene udviklet sig til at være Danmarks største og mest prestigefyldte brød- og kagedyst, og den er med til at fremme udviklingen af brød og kager i den danske bager- og konditorbranche. Fuldkorn har siden 2014 udgjort en af de 7 finalekategorier og det glæder branchen. "For den enkelte bager kan det være en faglig udfordring at bage med fuldkorn. Skal man overholde reglerne for fuldkornslogoet, kræver det stor faglig viden om smag, struktur og hvordan kornet udvikler sig i et brød og derfor er fuldkornskategorien vigtig for os i en konkurrence som Danmarks Bedste Brød og Kager. Det er her fagfolkene kan få lov til at udvikle sig og lege med råvarer, til man får et perfekt slutprodukt", siger Anders Grabow.
Fuldkornspartnerskabet var med på finaledagen. Her kunne gæster komme forbi til en fuldkornssnak, få inspiration til retter med fuldkorn samt smage på nogle af finalebrødene med fuldkorn.
Bag Fuldkornspartnerskabet står Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen, Diabetesforeningen, Fødevarestyrelsen, Bager- og Konditormestre i Danmark, detailhandlen og en række fødevarevirksomheder.