Tømrer - Snedkere i Kgs. Lyngby
Din lokale tømrer i Kgs. Lyngby kan hjælpe med at udføre alle former for trækonstruktioner og træarbejde. Da tømrerfaget er et af de ældste kendte erhverv kan du være sikker på et ægte og solidt stykke arbejde. Tømrere hjælper med opsætning af nye vinduer, døre, carporte og meget andet, hvor træ er i fokus. Af mere komplicerede tømreropgaver kan din lokale tømrer – snedker i Kgs. Lyngby hjælpe med forstærkning af spær-konstruktion og loft-konstruktion
Tømrer - Snedkere i Kgs. Lyngby:
Tømrer-Snedkerfirmaet Jørgen Spange ApS
Høstvej 7
2800 Kgs.Lyngby
Tlf.: 45 87 86 31
Jørgen Willer Nielsen
Asylgade 1
2800 Kgs. Lyngby
45872856
Tømrermester Klavs Madsen
Hedevænget 18
2800 Kgs. Lyngby
44441938
Tømrermester Edward Jensen
Peter Rørdams Vej 50
2800 Kgs. Lyngby
45880071
Tømrermester Jørgen Skov Andersen
Bagsværdvej 85
2800 Kgs. Lyngby
45886673
Tømrerfirmaet Claus Chr. Filskov
Skovbovej 6
2800 Kgs. Lyngby
45874444
Daniel Niec
Carlshøjvej 25 st tv
2800 Kgs. Lyngby
29479941
Jk Totalservice
Møllevænget 53
2800 Kgs. Lyngby
41604501
Ps Tømrer- Og Snedkerfirma V/ Poul Skaksen
Kongshvilevej 34
2800 Kgs.Lyngby
56390034
Det Grønne Områdes Tømrer- Og Snedkermester Frank Øvlisen
Lyngbygårdsvej 73 1 tv
2800 Kgs.Lyngby
45889925
Tømrer Og Snedkermester Martin Mikkelsen
Stengårds Alle 2A
2800 Kgs.Lyngby
35353138
Tømrermester Finn Brinkløv
Nybrovej 161
2800 Kgs.Lyngby
45875958
Mester Jakob V/ Jakob Kofoed Hansen
Sofievej 1B
2800 Kgs.Lyngby
39663696
Sune Fortmeier Thomsen
Skovvænget 15
2800 Kgs.Lyngby
26137775
Boasbyg ApS
Langs Hegnet 76
2800 Kgs.Lyngby
48173296
Tømrer - Snedkere i Kgs. Lyngby tilbyder blandt andet:
Jørgen Spange tilbyder:
Tømrer og tømrermester i Lyngby nær Holte
Hos Jørgen Spange har vi mere end 25 års erfaring inden for tømrer- og snedkerbranchen. Som tømrermester har jeg udvalgt de svende, der er ansat i mit firma, som kan sørge for at leve op til vores kerneværdier i firmaet: god kvalitet, troværdighed og nærhed mellem vores kunder og svende.
Som tømrer og tømrermester er vi særlig dygtige til opgaver inden for blandt andet:
Lægning af nyt tag
Vinduer og døre
Isolering af hulmur & papirisolering
Tømrermester, der prioriterer nærhed og overblik
Siden jeg som tømrermester startede firmaet, har det været et relativt lille firma med max 13 ansatte. Det har været et bevidst valg fra min side, da jeg som tømrermester prioriterer nærhed mellem kollegaer højt. Jeg holder af at have det fulde overblik og et godt kendskab til den enkelte tømrer og snedker, og jeg tror på, at denne nærhed kommer vores kunder til gode.
Mit mandskab udgøres af yderst kompetente tømrere og snedkere
Enhver tømrer og snedker, som er ansat i firmaet, er utrolig dygtige, og som tømrermester tager jeg løbende nye lærlinge ind, som læres op med stor succes. Det er ikke længe siden, at en af vores nyuddannede tømrersvende fik overrakt en medalje af Hendes Majestæt Dronningen. Det vidner om, at vi har et dygtigt og seriøst tømrer- og snedkerkorps.
Udover at personalet består af yderst dygtige folk, er det værd at nævne, at vi i firmaet altid bruger kvalitetsmaterialer til vores byggeprojekter. Derudover har enhver tømrer stort fokus på en grundig og god dialog med den enkelte kunde.
Denne dialog hjælper os med at afklare, hvad kunden præcist ønsker, da det er vigtigt, at enhver tømrer i firmaet og jeg som tømrermester, kan imødekomme præcis disse ønsker.
Kontakt din tømrermester og lokale tømrer
Har du behov for at få udført tømrer- eller snedkerarbejde af en tømrer fra firmaet, er du meget velkommen til at tage kontakt til din lokale tømrermester i Lyngby nær Holte på 45 87 86 31 til en uforpligtende snak. Du er også mere end velkommen til at sende en besked via vores kontaktformular, hvis du vil have et uforpligtende tilbud fra en tømrer
Nyttige links inden for Tømrer - Snedkere:
Dansk Håndværk
Dansk Håndværk er arbejdsgiverforeningen for små og mellemstore håndværksvirksomheder indenfor træ- og træindustri, byggeri, møbelproduktion og -reparation, snedker-, tømrer-, og trævirksomheder samt en lang række andre håndværksvirksomheder indenfor andre brancher i Danmark.
Vi indgår overenskomst på området, og sikrer virksomhederne bedst mulige arbejdsbetingelser og vilkår at drive virksomhed under.
se mere på www.dhv.dk
Træ.dk
Træ.dk er træbranchens fælles informationsprojekt. Træ.dk blev stiftet i 1995.
Træ.dk er skabt og drevet af mennesker der elsker træ og drømmer om en fremtid bygget på træ. Hvor der bruges mere træ end i dag, både til byggeri, produkter og energi – og hvor der er rigeligt med skove, der bæredygtigt kan producere alt det træ, som vi forhåbentlig kommer til at bruge.
At plante skov, dyrke den bæredygtigt og bruge træet til produkter og til energi – det er den mest miljø- og klimavenlige måde mennesker kan leve på. Overhovedet.
Træ.dk vil formidle den viden og knytte de netværk der skal til for at skabe sådan en smuk og ren fremtid.
Træ.dk er det nye navn for det projekt der blev født i 1995 som Træ Er Miljø.
se mere på www.træ.dk
Sådan skifter du selv yderdøren

Selvom efteråret er kommet, kan du godt nå at skifte din yderdør, for det er ikke så svært, som det godt kan lyde
Det er altid en god ide at være to personer, især når den nye yderdør skal monteres.
SWEDOOR, Europas førende dørproducent, har lavet en nem og tilgængelig vejledning, hvor du skridt for skridt bliver guidet igennem hele gør-det-selv-processen, når du har besluttet dig for at skifte din gamle yderdør ud med en ny.
Sådan gør du
1. Først tager du mål af murhullet med en tommestok i begge sider. Dernæst bestilles døren i et mål, der giver plads til en fuge på 12 mm.
2. Når du har modtaget din yderdør, åbnes emballagen forsigtigt med en hobbykniv. Husk endelig at tjekke, om mål og finish er, som du forventer.
3. Start forsigtigt med at tage døren ud af karmen. Ofte er der påhæftet en monteringsvejledning på karmen.
4. Fjern nu den gamle karm. Du starter med at skrue gamle skruer ud med en skruemaskine. Skær derefter fugen løs med en hobbykniv. Brug en fukssvans til at save den gamle karm over – så er det lettere at få karmen ud af dørhullet.
5. Muren renses for gammel fuge og snavs. Er yderdøren købt hos SWEDOOR, medfølger der et montagesæt med kiler, afstandsstykker, rawlplugs samt skruer med tilhørende bit og dækpropper.
6. Klæb illmodbånd under karmens bund, inden du placerer den løst i murhullet. Husk, at bundstykket skal være i vatter, hvorefter den klodses op fire steder og helst i fuld bredde. Brug afstandsstykker i formfast plast fra montagesættet til at støtte siderne. Vær særlig opmærksom på, at hængselsiden er i lod, og at der er klodset op under bundstykket i denne side.
7. Når karmen er på plads, bores der for i muren. Sørg for, at du borer i en sten og ikke i en fuge. Med rawlplugs og skruer fastgøres karmens hængselside – husk endelig, at skruer skal sidde på indvendig side. Dette er vigtigt, da der ellers kan komme vand ind ved montagehullerne. Herefter monteres døren på karmen, hvilket går nemmest, hvis man er to. Et godt råd er at afmontere gummilisten i karmen (kun indadgående) og skruer i falsen, så undgår man vand, og at skruehuller kan ses.
8. Når døren er monteret på karmen, kan låsesiden skrues fast i muren. Døren stabiliseres også i siden med afstandsstykker. Døren skal nu justeres. Følg herefter den medsendte monteringshenvisning for præcis justering af hængslerne. Slutblikket skal også justeres, så den nye yderdør slutter helt tæt.
9. Luk herefter skruehuller med dækpropper.
10. Mellem dør og mur skal der isoleres, inden der monteres illmodbånd, som giver en tæt og flot finish af din nye yderdør. Når du har monteret dørhåndtaget, er din yderdør færdig og klar til at modstå vind og vejr i mange år fremover.