Catering i Kgs. Lyngby
Dit lokale cateringfirma i Kgs. Lyngby er eksperter i at levere mad til både store og små arrangementer og selskaber. Skal du planlægge bryllup, konfirmation, barnedåb, firmafest, fødselsdag eller andre begivenheder, kan du med fordel tage kontakt til dit lokale cateringfirma i Kgs. Lyngby, og høre om mulighederne for levering af lige præcis den menu, som du mener passer til lejligheden
Catering i Kgs. Lyngby:
KOKKEN & JOMFRUEN
Smedeland 8B
2600 Glostrup
Kundeservice – tlf.: 70 10 70 11
Produkter: Catering, Bufféter, Mad ud af huset
Catering - Catering i Kgs. Lyngby tilbyder blandt andet:
Kokken & Jomfruen tilbyder:
Historien om Kokken & Jomfruen begyndte for 50 år siden i den lille fynske landsby Gislev. Hvor et ægtepar lidt tilfældigt blev kastet ud i at levere maden til det lokale afholdshotels årlige julefrokost. De fandt glæden ved at lave mad til mange og etablerede cateringfirmaet Kokken & Jomfruen.
Siden har Kokken & Jomfruen skiftet ejere et par gange. Men da Henrik Nygaard i 1991 overtog virksomheden fik den for alvor vokseværk og blev den største og eneste landsdækkende cateringvirksomhed med køkkener i Aarhus, Odense, Slagelse og Glostrup. I dag beskæftiger Kokken & Jomfruen over 120 medarbejdere og leverer mad til over 1,5 millioner danskere om året.
De mange års erfaring sammen med ny teknologi gør Kokken & Jomfruen unik og i stand til at levere god festmad til konkurrencedygtige priser uanset hvilken anledning, der skal fejres.
Efter 25 år har besluttede Henrik Nygaard i sommeren 2016 at sælge sit livsværk til Færch & Co. Gastro, som vil fører virksomheden videre i samme ånd. Med et alsidigt menukort, der både byder på nye spændende retter og de mere traditionelle festretter.
Lad dig inspirere til din næste fest her i vores webshop eller kontakt vores dygtige kundeservice, der sidder klar til at servicere og rådgive dig alle ugens 7 dage
Nyttige links inden for catering:
Catering – primært for virksomheder
Når man snakker ”catering” er det ofte i forbindelse med firma-frokostordninger. Man anvender sjældent ordet catering når man afholder fester privat, da det har en industriel / stordrifts klag. Catering bruges udover på arbejdsplader også på plejehjem, børneinstitutioner og på skoler, hvor der skal laves mange anretninger til en billig pris
se mere her
Private kokke er en kæmpe succes
Man behøver ikke længere forlade de vante rammer, for at få den perfekte gastronomiske oplevelse
Du kan blot blive hjemme, og så kommer kokken til dig.
Private dining er kommet for at blive, og efterspørgslen er stødt stigende.
En af de personer der har gjort private dining til sin levevej, er Phillip David Holmberg Nielsen, kok og sommelier.
Phillip er manden bag virksomheden Privatkok, som er blandt danmarks største og mest efterspurgte virksomheder, når der skal inviteres på mad i den private residens.
“Privatkok startede i 2014 som et hobbyprojekt, sideløbende med fuldtidsarbejde. I 1.5 år arbejdede jeg med at få mit navn etableret indenfor dette område”.
“I januar 2016 så jeg mit snit til at satse alt på Privatkok. Vi var officielt den første virksomhed der kunne leve af Private Dining” udtaler Phillip.
Det forventes at man leverer varen. Private dining er jo et substitut for et restaurantbesøg, men skal helst opleves som værende endnu bedre.
Maden skal spille, attitude, er temperaturen ok, opdækning og talemåde. Alt spiller ind, for at gøre oplevelsen helt unik.
“Jeg har sågar engang skiftet en baby, så mor kunne spise sin mad” siger Phillip
Siden Privatkok, har flere set mulighed og potentiel succes i Private Dining.
Der er kommet flere platforme, hvor man kan vælge mellem forskellige restauranter og kokke, man ønsker skal komme ud til ens hjem.
“Det er så dejligt at man ikke længere er alene om konceptet. Vi arbejder også sammen med de bedste at platformene, så flere mennesker kan få fornøjelsen af at blive forkælet i egen hjem”.