Pizzeriaer - Pizza i Kalundborg
Står der nem aftensmad på menuen kan de lokale pizzeriaer i Kalundborg levere en god pizza, burger eller anden grillmad. De fleste pizzeriaer tilbyder både levering og take away af deres menuer, og med brug af varmekasse er både din pizza, pommes frites og burger dejlig varm ved levering. Pizzaen stammer fra Italien, men laves i dag i rigtig mange afskygninger med inspiration fra alverdens lande og mon ikke det lokale pizzeria har en Kalundborg special?
Pizzeriaer - Pizza i Kalundborg:
La Viva
Vænget 21
4400 Kalundborg
Tlf.: 59 51 51 20
Pizzeriaer - Pizza i Kalundborg tilbyder blandt andet:
La Viva tilbyder:
La Viva er en nyåbnet restaurant i Kalundborg, som ønsker at tilbyde velkendte italienske klassiker til gode priser. Vi serverer b.la. klassiske og autentiske pastaretter, sprøde pizzabunde, cremet gorgonzola sauce, møre steaks og friske tomater, som alt sammen er med til at danne rammen for La Vivas italienske smagsoplevelser. Vi ønsker at skabe rammerne for et vaske ægte italiensk måltid, hvor råvarer, smag, betjening og gode vine skaber en hyggelig og livlig atmosfære i vores cafe.
På La Viva kan du også opleve mere velkendte caferetter med og uden et twist af Italien. Så uanset om du har lyst en italiensk oplevelse eller en velkendt caferet, så sikre vi at du er glad og mæt når du forlader Cafe La Viva.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på La Viva
Nyttige links inden for Pizzeriaer - Pizza:
5 ting, du ikke vidste om pizza
Pizza er en yndling på mangt et middagsbord rundt i de danske hjem, men hvor meget ved du egentlig om den runde lækkerbiskens oprindelse? Bliv lidt klogere her.
se mere på www.samvirke.dk
Pizzaens historie
Pizza er en italiensk ret af mel, vand og gær. Den kan købes på et pizzeria, restaurant eller ristorante. Pizzaer fås også dybfrosne.
Pizzaen er egentlig et stykke brød med "lidt" ovenpå, og ikke med overvældende meget fyld. Den oprindelige italienske pizza kommer fra Napoli i Syditalien som en Pizza Margherita, som får mozzarella, tomatsauce og frisk basilikum på dejbunden.
Den napolitanske pizza har en halvtyk bund med olivenolie. Andre steder i Italien er der andre traditioner for pizzaer. I Rom er pizzaerne helt tynde og sprøde. I Norditalien minder de mere om de bredt kendte pizzaer med meget fyld på.
Pizzaen laves ved at forme pizzadejen, lægge en del af fyldet på og komme den i en ovn. Når pizzaen er færdig, kan der eventuelt tilsættes mere fyld.
Fra USA er kommet en anden tradition omkring pizzaer, kaldet deep pan-pizza, hvor pizzaen bliver lavet i en form i stedet for direkte på en plade i ovnen.
se mere på https://da.wikipedia.org/wiki/Pizza