Catering i Ishøj
Dit lokale cateringfirma i Ishøj er eksperter i at levere mad til både store og små arrangementer og selskaber. Skal du planlægge bryllup, konfirmation, barnedåb, firmafest, fødselsdag eller andre begivenheder, kan du med fordel tage kontakt til dit lokale cateringfirma i Ishøj, og høre om mulighederne for levering af lige præcis den menu, som du mener passer til lejligheden
Catering i Ishøj:
KOKKEN & JOMFRUEN
Smedeland 8B
2600 Glostrup
Kundeservice – tlf.: 70 10 70 11
Produkter: Catering, Bufféter, Mad ud af huset
Catering - Catering i Ishøj tilbyder blandt andet:
Kokken & Jomfruen tilbyder:
Historien om Kokken & Jomfruen begyndte for 50 år siden i den lille fynske landsby Gislev. Hvor et ægtepar lidt tilfældigt blev kastet ud i at levere maden til det lokale afholdshotels årlige julefrokost. De fandt glæden ved at lave mad til mange og etablerede cateringfirmaet Kokken & Jomfruen.
Siden har Kokken & Jomfruen skiftet ejere et par gange. Men da Henrik Nygaard i 1991 overtog virksomheden fik den for alvor vokseværk og blev den største og eneste landsdækkende cateringvirksomhed med køkkener i Aarhus, Odense, Slagelse og Glostrup. I dag beskæftiger Kokken & Jomfruen over 120 medarbejdere og leverer mad til over 1,5 millioner danskere om året.
De mange års erfaring sammen med ny teknologi gør Kokken & Jomfruen unik og i stand til at levere god festmad til konkurrencedygtige priser uanset hvilken anledning, der skal fejres.
Efter 25 år har besluttede Henrik Nygaard i sommeren 2016 at sælge sit livsværk til Færch & Co. Gastro, som vil fører virksomheden videre i samme ånd. Med et alsidigt menukort, der både byder på nye spændende retter og de mere traditionelle festretter.
Lad dig inspirere til din næste fest her i vores webshop eller kontakt vores dygtige kundeservice, der sidder klar til at servicere og rådgive dig alle ugens 7 dage
Nyttige links inden for catering:
Catering – primært for virksomheder
Når man snakker ”catering” er det ofte i forbindelse med firma-frokostordninger. Man anvender sjældent ordet catering når man afholder fester privat, da det har en industriel / stordrifts klag. Catering bruges udover på arbejdsplader også på plejehjem, børneinstitutioner og på skoler, hvor der skal laves mange anretninger til en billig pris
se mere her
Bauhaus sætter grill på julemenuen
Flere og flere danskere vælger en julemenu stegt på grillen, men når den store dag oprinder er mange i tvivl om tilberedningen af anden eller flæskestegen
Nu kommer Bauhaus alle julens grillkokke til undsætning, når varehuse over hele landet inviterer til en række arrangementer i grillens tegn med hjælp og inspiration til julemenuen.
Den søde juletid nærmer sig med hastige skridt, og forventningerne til julens kok er høje, når der skal styr på julemenuen. Men der er godt nyt til alle, der søger tips og tricks til julens grillerier, for Bauhaus stiller et korps af erfarne grillmestre fra den canadiske grillproducent Napoleon til rådighed ved en række aktuelle arrangementer i november og december.
Årets sprødeste måltid
Madtraditionerne for juleaften er stærke og urokkelige, og prikken over i’et er ikke bare and eller flæskesteg - men en sprød og saftig steg. Traditionerne kan nemt fortsætte på grillen uden at gå på kompromis med ægte smag af jul. Det vil deltagerne på Bauhaus’ kommende grillevents opleve:
”Mange efterspørger efterhånden, hvordan grillen bruges til julens menu. Det har vi mærket de seneste år op til jul, og interessen har været stigende. Så det er helt oplagt for os at indgå samarbejde med Napoleon om en række inspirationsaftener op til jul, som kan få grill, traditioner og forventninger til at gå op i en højere enhed,” fortæller Palle Johansen, salgschef i Bauhaus.
Eksperterne vil i løbet af arrangementet dele ud af deres i alt 30 års erfaring. Udover at deltagerne får styr på julemenuen, vil de professionelle grillmestre også give generel inspiration til at bruge grillen, uanset om man er til gas eller kul. Bauhaus’ varehuse vil åbne dørene til et spændende og underholdende grill-univers med masser af brugbare fif og gode råd.
Smagen af jul - direkte fra grillen
Grill, jul og traditioner går op i en højere enhed ved arrangementerne, og den udsøgte smag af jul på grill er også en del af programmet, når Bauhaus og Napoleon serverer lækre smagsprøver. Klassikerne som andebryst og flæskesteg vil syde på grillen, og der er garanti for at ingen af deltagerne går sultne hjem.
Arrangementerne afholdes fra kl. 18.30-20.00 i udvalgte varehuse i løbet af november og december. Tilmelding koster 99 kr. pr. person og foregår i varehusene.