Elektrikere i Glostrup
Din lokale Glostrup elektriker er klar til at hjælpe, hvis du brug for hjælp til elinstallationer, eller evt. ønsker at energioptimere dit hus eller lejlighed. Elektrikere specialiserer sig i alt fra netværksinstallationer til belysningsinstallationer, installationer af dørtelefoner og alarmanlæg, energirådgivning, energibesparelser og en lang række andre elinstallationer - så hvis strømmen driller, kontakt den lokale elektriker her i Glostrup
Elektrikere i Glostrup:
Espersen & Søn A/S
Rydagervej 17 B
2620 Albertslund
Tlf.: 4364 9857
E-mail: ee@e-espersen.dk
Ydelser: Elinstallation, Ventilation, Klima, Energioptimering, Belysning, Sikring
City Elektrikeren A/S
Ejby Industrivej 72
2600 Glostrup
38282807
Enco A/S - EL
Erhvervsvej 18
2600 Glostrup
43433776
Frandsen El A/S
Sydvestvej 53
2600 Glostrup
43433434
Installatøren A/S
Erhvervsvej 19
2600 Glostrup
36731978
Lindpro A/S - Glostrup
Fabriksparken 58
2600 Glostrup
70101617
Strøm Hansen A/S
Fabriksparken 56
2600 Glostrup
44579300
Elektrikere i Glostrup tilbyder blandt andet:
Espersen & Søn A/S tilbyder:
Velkommen til Espersen & Søn A/S
Vi løser større og mindre installations- og konstruktionsopgaver for offentlige og private virksomheder samt for boligforeninger og private hjem.
Vi kan altid beregne uforpligtende tilbud og du kan bestille, hvad der passer til dine ønsker og behov
Vi kan som din leverandør leve op til fremtidens krav om Energioptimering og El-tekniske løsninger til både Erhverv og Privat.
Du kan nu booke opgaver via vores website. Vi tjekker løbende vores mail og vender tilbage med hurtig hjælp.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på 43 64 98 57
Nyttige links inden for elektrikere:
Dansk EL-Forbund:
Dansk El-Forbund er den eneste rigtige fagforening for Danmarks elektrikere.
se mere på www.def.dk
TEKNIQ
TEKNIQ er arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for installationsbranchen og en del af Dansk Arbejdsgiverforening. Her er vi den fjerdestørste organisation og den næststørste aktør i byggebranchen.
TEKNIQ blev dannet 1. januar 2002 af ELFO og Dansk VVS, og 14. maj 2011 fusionerede de tre organisationer med TEKNIQ som den fortsættende organisation.
se mere på www.tekniq.dk
I dag fejrer vi strømmen
I Danmark har vi strøm i kontakten 99,997% af tiden
Den 23. januar er Strømmens Dag. Det er dagen, hvor vi i hele Norden hylder strømmen, som vi ellers tager for givet i dagligdagen og sjældent skænker en tanke. Strømmen er en forudsætning for mange af vores gøremål hver eneste dag, og den bliver stadig grønnere. Det er værd at fejre.
Mange af vores yndlingsting, -spiser og -beskæftigelser har fået deres egen mærkedag – international krammedag, pandekagedag, bacondag og hundens dag – bare for at nævne nogle stykker. Gennem de seneste fire år år har strømmen også haft sin egen mærkedag. Nemlig Strømmens Dag, som falder i dag den 23. januar. Hvorfor fejre strømmen, tænker du måske. Den skal jo bare virke og være der. Men tænk, hvis den ikke var.
Med dig gennem hele din dag
Lige fra du slår øjnene op om morgenen, og til du lukker dem igen om aftenen, er strømmen med dig i de fleste ting, du gør. Vækkeuret der vækker dig, lyset du tænder, hårtørreren eller barbermaskinen der er en fast del af din morgenrutine, kaffemaskinen der brygger din morgenkaffe, morgenradioen du lytter til, gadelygterne der oplyser din vej, opladeren der holder liv i din telefon, computer og tablet.
Uanset hvad du arbejder med, er det svært at få klaret dagens opgaver uden strøm, og madlavningen er også nemmest med strøm i køkkenet, ligesom aftenhyggen ofte sker med en god film eller et godt program på tv'et. Den er der hele tiden, og du tænker sjældent over den. Strømmen. Først når der pludselig sker et nedbrud, og du opdager, hvordan alting går i stå, når den mangler.
Verdens bedste og grønneste energisystem
Heldigvis sker det sjældent, for i Danmark har vi strøm i kontrakten 99,997 procent af tiden, og den bliver oven i købet grønnere og grønnere. Faktisk så grøn, at den satte verdensrekord i 2017, hvor 43,5 procent af det samlede danske elforbrug blev leveret af vindmøller. Samtidig blev det danske energisystem for tredje år i træk kåret til verdens bedste.
Der er med andre ord god grund til at tage strømmen for givet, for den er der stort set altid. Men der er også god grund til at stoppe op en enkelt dag om året og sende den en kærlig tanke, når du fremtryller din livret i køkkenet eller læser godnathistorie for børnene i natlampens skær.
Trendforsker - Derfor boomer salget af designerlamper
Den økonomiske krise har skabt en ny bevidsthed blandt forbrugerne
En bevidsthed, som ifølge trendforsker har bidraget til et markant øget salg af designermøbler og -lamper.
Selvom den økonomiske krise er slut og der er mange penge i omløb, har forbrugeradfærden bevæget sig væk fra køb-og-smid-væk-mentaliteten. I stedet investerer vi i smukt og tidløst designinteriør til vores hjem.
– Før den økonomiske krise havde folk slet ikke samme omtanke, når de købte indbo. Tendensen var køb-og-smid-væk. Men i løbet af krisen blev der skabt en bæredygtig bevidsthed om kun at købe det nødvendige. Selvom forbrugertilliden og økonomien nu er vendt, holder forbrugerne fast i denne mentalitet. Det er den primære årsag til, at de vælger designerprodukter til hjemmet. Eksempelvis lamper, der holder fysisk og designmæssigt i mange år. Vi har lært af krisen, understreger trendforsker Mads Arlien-Søborg.
– Jeg er ofte tilknyttet som designkonsulent hos nogle af de større designerlampeproducenter. Her er erfaringen gennemgående – salget af designerlamper er boomet, i særdeleshed det seneste halve år, fastslår han.
Salgsboomet inden for designerlamper kan mærkes hos kæden Lyspunkt, der lige nu fejrer etårsfødselsdag efter en succesfuld start:
– Vi oplever en stigning i salget af designerlamper, der er markant større end den generelle stigning i belysningssalget, siger Sandra Büchel, produktchef hos Lyspunkt.
Sådan vælger du rigtigt
Lys har stor indflydelse på vores hverdag. Både på jobbet, i hjemmet og alle andre steder påvirker lyset os. Især i den kommende mørketid kan god belysning sætte os i en positiv stemning.
– Elektroniske lyskilder kan ikke erstatte sollyset. Men mentalt kan lyskilder have en stor indflydelse. For den rette belysning kan både øge produktivitet og skabe velvære, forklarer Sandra Büchel.
Hun forklarer også, at et lampeindkøb kan være mere kompliceret end umiddelbart antaget. Mange købere går kun efter æstetikken og skønheden ved lampen. Men overordnet skal man også overveje, hvilket rum lyskilden skal være i, dens funktion, og hvor meget den skal lyse.
– Hertil kommer, at lys ikke kun er lampen. Man skal have den rette lampeindsats, den rette ledning og det rette lampeophæng. En anden detalje er selve elpæren, hvor tekniske begreber som watt, cd, lux, ra, kelvin, lumen og numre på fatningsstørrelser virker ugennemsigtige på mange forbrugere. Man kan ende med at gøre et rigtig dårligt køb, hvor man får det forkerte lys med hjem til sin smukke lampe. Belysning er kompliceret. Jeg kan kun opfordre til, at man undersøger markedet grundigt og opsøger viden hos fagperson, slår Sandra Büchel afslutningsvis fast.
Håndværkerfradrag ophører - Salget af varmepumper eksploderer
Ifølge regeringens finanslovsudspil ser det ud til, at håndværkerfradraget er fortid, når kalenderen siger 2018
Det giver travlhed hos forhandlere af varmepumper, der sælger markant flere varmepumper i år.
Håndværkerfradraget, der giver ret til personfradrag for en række håndværksydelser, har levet en sejlivet kamp, siden det blev introduceret som byggebranchens frelser i kølvandet på det bundfrosne marked, som finanskrisen førte med sig. Men med ekstraordinær høj aktivitet i byggebranchen ser det ud til, at fradraget forsvinder til nytår for at undgå yderligere ophedning i et presset jobmarked.
Derfor er der en del danskere, der lige nu har travlt, så de kan udnytte fradragsmuligheder for op til 12.000 kroner per voksen i husstanden. Det mærker man blandt andet hos forhandlere og leverandører af varmepumper, hvor der lige nu er travlt med at hjælpe danskere, der vil have en energirigtig og billig varmekilde med statsfinansieret rabat.
– Vi har altid travlt om efteråret, når danskerne finder ud af, at det er ved at være tid til at tænke på varmekilder, men i år har vi ekstra travlt, fordi håndværkerfradraget ser ud til at udløbe. Der er ingen tvivl om, at det får flere ud af busken, når der er en deadline på den måde. Det koster stadig penge at investere i en varmepumpe, men når man kan trække arbejdslønnen fra, giver det en større interesse, forklarer direktør Jens Krogh fra en af landets varmepumpeforhandlere, Panasonic Center, der har over 50 butikker i Danmark.
Hos Panasonic Danmark, der er en af landets største varmepumpeleverandører, er der ifølge landechef Tomas Baerholm også stor travlhed sammenlignet med 2016:
– Vi oplever en pæn tocifret vækst i salget sammenlignet med forrige år, og det skyldes blandt andet, at op til en tredjedel af installationsudgiften kan trækkes fra i skatten, hvis varmepumpen installeres inden nytår. Og det er især de dyrere luft-til-vand-pumper, der hitter lige nu, fordi besparelsen her er størst, fortæller han.
Varmepumper til mange formål
Varmepumper fås til forskellige brugsmiljøer, eksempelvis helårshuse og sommerhuse. Alle løsninger er ifølge Jens Krogh så konkurrencedygtige og velfungerende, at de er et fornuftigt alternativ til andre opvarmningsformer.
– Luft-til-luft-varmepumper er velegnet til sommerhuse og som supplement i almindelige privatboliger, hvor der kun er et behov for rumopvarmning, mens luft-til-vand bliver koblet på et centralvarmesystem til erstatning for olie- eller gasfyr. Selvom kvaliteten af varmepumper er steget kraftigt over de seneste år, er det stadig mest rentabelt over tid at købe de dyrere, men mere energisparende modeller med A+++-kvalificering. Samtidig er det vigtigt at købe anlæg specielt udviklet til det nordiske klima med store temperaturudsving, siger Jens Krogh.
Hvis du vil installere en varmepumpe, er det en god idé at henvende dig hos kommunen for at høre, om din grund er indbefattet af kollektiv varmeforsyning.
– Ud over håndværkerfradraget er der også op til godt 8.000 kroner at hente i energitilskud ved installation af en luft-til-vand varmepumpe, hvis du har et ældre helårshus med olie- eller gasfyrsopvarmning, mens en luft-til-luft varmepumpe til et sommerhus udløser et betydeligt mindre tilskud, forklarer Jens Krogh.
Spred lys og glæde med dyr og snefnug
Sjap, slud og tunge, grå skyer. Ofte er der meget lidt White Christmas over en dansk december, selvom vi drømmer om snemænd og en frostklar stjernehimmel
Med den rette lyssætning fra Bauhaus kan den eventyrlige frost alligevel indtage haven.
Sneflokke kommer vrimlende. Som fine papirklip drysset over muren giver snefnuggene en eventyrlig vinterstemning på en kold husmur. De store snefnug kommer ikke fra en sky, og de kommer ikke til at dække hverken kælkebakke eller fortov. De forvandler sig heller aldrig til sjap. De er nemlig lysmagi projiceret op på muren af en LED-lampe, som med de grafiske figurer giver et nordisk udtryk og gør sig især flot på en pudset væg.
LED-lampen med sneflokke er del af Bauhaus’ nye vintersortiment, der kan inspirere til en lys, naturlig stemning i haven om vinteren, uden at gå på kompromis med hverken hyggen eller det stilrene udtryk. Der kan skiftes imellem tre plader, så enten snefnug, julemotiver eller halloween kan sætte temaet på husmuren.
Bambi eller storvildt?
Hvor naturen i vinter er mørk og kold, kan haven eller altanen lyses op af de populære dyrelamper. De er lavet af akryl oplyst af LED og kan modstå både vind og vejr ligesom Skandinaviens naturlige dyrearter.
Familiens ”jæger” kan blære sig med et jagttrofæ af en elgtyr, mens familiens yngste kan glæde sig over en sød Bambi, der byder velkommen hjem. Serien indeholder også mindre dyr og fugle, som kan gemme sig i haven, titte frem under en busk eller vise vej til hoveddøren.
LED med god samvittighed
Selvom julelys for nogen stadig rimer på energispild, er det ikke længere på bekostning af hverken elregning eller den grønne samvittighed, at man i dag kan pynte hele huset op til en lysende julefest.
Efter LED-pærernes indtog på markedet af dekorationslys er det nemlig både økonomisk og miljøbevidst at lade julestemningen glimte og blinke på villavejene. Man behøver heller ikke at frygte, at der kommer til at lugte brunt og brændt, for LED-lysene er sikre at bruge både ude og inde.
Gode råd til udendørs hyggebelysning
- Brug kun lyskæder og pyntelys, som er godkendt til udendørs brug.
- Gå efter lyskæder og pynt med dioder, som bruger mindre strøm.
- Træk strøm fra en udendørs stikkontakt.
- Brug kun forlængerledninger og strømfordelere med tætsluttende samlinger, beregnet til udendørs brug.
- Test at HFI/HPFI-afbryderen virker, inden du sætter lysene til.