Ejendomsmæglere i Glostrup
Din lokale ejendomsmægler i Glostrup har specialiseret sig i handel med boliger i netop dit lokalområde. Derfor kan du med fordel tage kontakt til din lokale ejendomsmægler, hvis du ønsker at sælge eller købe hus eller lejlighed i Glostrup. Med stor ekspertise i netop dit lokalområde, vil ejendomsmæglerne i Glostrup give dig den bedste og mest effektive service i forbindelse med salg eller køb af bolig her
Ejendomsmæglere i Glostrup:
EDC Strandfelt A/S
Nørre Allé 6
2600 Glostrup
Tlf.: 43 43 42 88
E-mail: 244@edc.dk
Ydelser: Salg af bolig, Salgsvurdering
Estate Glostrup
Kærmindevej 11
2600 Glostrup
Tlf.: 5353 7049
E-mail: 2600@estate.dk
Ydelser: Salg af bolig, Salgsvurdering
O. Ingemann Hansen A/S
Hovedvejen 162
2600 Glostrup
43430079
Hallberg Bolig A/S
Hovedvejen 118
2600 Glostrup
43430304
Ejendomsmæglere i Glostrup tilbyder blandt andet:
EDC Strandfelt tilbyder:
EDC Strandfelt er med boligforretninger i Albertslund, Glostrup og Taastrup blandt Vestegnens største selvstændige ejendomsmæglerfirmaer.
Albertslund afdelingen er centralt beliggende midt i Albertslund Centrum. Har du planer om salg af bolig, så tag os med på råd. Ring for et gratis EDC Salgstjek, der sort på hvidt fortæller konsekvensen af et salg.
Vi sætter 14 "mand" på salgsarbejdet og tilbyder mere end 40 års erfaring med salg af boliger på Vestegnen.
EDC Købermægler: Har du fundet din nye bolig hos en anden ejendomsmægler, hjælper vi dig 100% igennem alle boligkøbets faser, herunder evt. besigtigelse, gennemgang af alle handlens dokumenter, mulig finansiering samt udfærdigelse og ekspedition af skøde. Alt til en fordelagtig pris.
Endvidere specialafdeling for køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme.
Estate tilbyder:
Din lokale Estate ejendomsmægler i Glostrup, Taastrup, Albertslund og Hedehusene. Vi kender prisen på din bolig og står klar med de rigtige argumenter for at få solgt din bolig.
Boligsalg på første klasse
Hos Estate Taastrup råder vi over mæglerbranchens måske bedste salgsmateriale. Vi samarbejder med en professionel tekstforfatter og både annoncer, prospekter og forretningspræsentation er i en klasse for sig. Det samme gør sig gældende for vores salgsindsats. Vi arbejder utrætteligt og benhårdt med dit boligsalg, og yder gerne en ekstra indsats for at du hurtigt og sikkert kommer videre med dine flytteplaner.
Nyttige links inden for ejendomsmæglere:
Dansk Ejendomsmæglerforening:
Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) er brancheforening for ejendomsmæglervirksomheder og personer beskæftiget med ejendomsformidling, ejendomsmæglere og Diplomvaluarer, i Danmark. Foreningen blev stiftet i 1912.
DE har som overordnet formål at varetage medlemmernes erhvervs- og branchemæssige interesser, herunder
at arbejde for, at formidling af fast ejendom og ydelser i den forbindelse sker på en betryggende og professionel måde gennem foreningens medlemmer, og at arbejde for medlemmernes størst mulige faglige selvstændighed inden for den ramme og den virksomhedsform, som medlemmerne har valgt at udøve virksomhed under.
Det sker gennem en række aktiviteter indenfor medlemsservice og interessevaretagelse.
se mere på www.de.dk
Danske Selvstændige ejendomsmæglere
DSEmægler.dk er den fælles hjemmeside for Danske Selvstændige ejendomsmæglere. DSEmægler.dk arbejder for at boligsælgere og -købere får den optimale rådgivning og betjening i alle ejendomshandelens faser.
DSEmægler adskiller sig fra andre kæder ved at medlemmerne er selvstændige ejendomsmæglere.
For det første står DSEmæglere sammen i et stærkt indkøbsfællesskab, der gør dem konkurrencedygtige.
For det andet er DSEmæglere med i et fællesskab, der kan hjælpe med at varetage deres interesser i branchen.
Medlemmer af DSEmægler.dk er ikke påtvunget et koncept, et logo eller en farve. Ikke påtvunget detaljerede forskrifter, som ensretter og skaber gennemsnitlige præstationer.
Derfor kan selvstændige mæglere frit indstille sig efter kundernes optimale behov, og helt individuelt lægge deres kvalitetskrav så højt, de ønsker. DSEmæglere er ikke underlagt kapitalgiganter, hvor den enkelte bank, kreditforening eller forsikringsselskabs produkter "stoppes i halsen" på kunderne, og hvor der sidder tunge og dyre administrationer og ensretter mæglernes produkter.
Foreningen tilbyder ved storindkøb og aftaler med leverandører, en lang række produkter med betydelige rabatter. Det er foreningens mål at opretholde variationen og konkurrencekraften blandt ejendomsmæglere, og dermed gøre bolighandler bedre, tryggere og billigere
se mere på www.dsemaegler.dk
Ejendomsmæglere giver dårlig rådgivning på trods af tårnhøje honorarer
Undlader at fortælle om en mulighed, der kan spare boligsælgere tusinder af kroner
Når du skal sælge din bolig er det ofte forbundet med en del udgifter. Benytter du en ejendomsmægler vil dette typisk være den største udgift. Til gengæld burde du så kunne være sikker på, at ejendomsmægleren varetager dine interesser.
”Nogle ejendomsmæglere lever op til deres rådgivningsansvar og oplyser boligsælger om muligheden for selv at bestille rapporter. (tilstandsrapport, energimærke og eleftersyn), og andre ejendomsmæglere oplyser ikke om denne mulighed”, siger Adm. direktør Kenneth Madsen fra www.Total-Tjek.dk.
En undersøgelse viser, at op mod 40 pct. af boligsælgere ikke fra deres ejendomsmægler får oplysninger om, at de selv må bestille rapporter. Priser på rapporter varierer meget.
Har din ejendomsmægler ikke oplyst dig om muligheden for selv at bestille rapporter, bør du indhente et uforpligtende tilbud på nettet søg evt. på tilstandsrapporter, eller energimærker.
Foreligger der to forskellige sammenlignelige tilbud, er prisdifferencen i sig selv naturligvis nærliggende. Viser det sig, at du kunne have sparet penge ved selv at bestille dine rapporter, bør du kontakte ejendomsmægleren og forsøge at få godtgjort differencen.
”Sælger har en interesse i en så lav præmie så muligt, og ejendomsmægler skal i henhold til loven varetage sælgeres interesser!,” udtalte vicedirektør i Dansk Ejendomsmæglerforening Anders Palmkvist til økonomisk ugebrev i forbindelse med konkursen i Husejernes forsikring.
En tilsidesættelse af mæglers pligter kan medføre sanktion (typisk bøde) såfremt mægleren indbringes for Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere.
Dårligt energimærke koster afslag i boligprisen
Når energimærket nærmer sig det røde felt, forlanger boligkøberne større afslag
Det viser en gennemgang af næsten 13.000 bolighandler gennemført det seneste år hos EDC.
Har boligen et G-mærke, som er den laveste kategori, gives der i gennemsnit næsten 7 pct. i afslag. Har boligen derimod et A-mærke, skal køberen ikke sætte næsen op efter noget særligt, idet der i snit gives mindre end 1 pct. i afslag på A-mærkede boliger. Mere end 7 ud af 10 solgte boliger er forsynet med energimærke C, D eller E.
Analysen viser også, at det ikke kun er det procentuelle afslag, der er størst på boliger med energimærker i den røde ende. Også målt i kroner skal sælgeren af med et større afslag for at få køberens underskrift på købsaftalen, idet der på G-mærkede huse i gennemsnit gives et afslag på 82.000 kr., mens det A-mærkede hus sælges med et afslag på kun 27.000 kr. i snit.
”Det er ikke helt ligegyldigt om vi regner i kroner eller procenter,” siger EDC’s kommunikationschef Jan Nordmann. ”De A-mærkede huse er nemlig ca. 3 gange dyrere end de G-mærkede, men tallene viser, at der gives større afslag, uanset om vi regner i kroner eller i procent.”
Energimærket er ikke hele forklaringen
Det er nærliggende at konstatere, at dårlige energimærker slår igennem i det afslag, sælger må acceptere for at få solgt: ”Der er ingen tvivl om, at køber ofte forsøger at presse prisen på grund af et dårligt energimærke, men det er ikke hele forklaringen. Ejendomme med et energimærke i den lave ende er ofte også ældre og slidte på alle andre områder, mens A- og B-mærkede ejendomme er opført inden for de seneste år. Energimærket er således en del af forklaringen, men der vil også være andre ting, der kan betyde et afslag i handlen.”
Beliggenheden spiller tillige ind, idet der er relativt flere ejendomme med F og G-mærker i de billige områder af landet.
Flest huse med mellemgode energimærker
Størstedelen af de handlede boliger har karakteren C, D eller E. ”Det er i praksis kun nybyggede lavenergihuse, der kan få et A-mærke, ligesom B-mærket stort set kun opnås på nye ejendomme. Køber man bolig i det brede midterfelt, dvs. parcelhuse opført i perioden 1960-2000, så er et C-mærke reelt topkarakter, mens D og E er forventeligt og normalt,” siger Jan Nordmann. ”I denne situation skal man altså ikke blive forskrækket over et E-mærke, men selvfølgelig er det altid en god idé at undersøge, om energitilstanden kan forbedres.”
Ofte kan energitilstanden forbedres enkelt og relativt billigt ved at efterisolere loft og gulve. ”Som ejendomsmægler bliver man mødt af spørgsmål, om det kan betale sig at gøre noget ved ejendommens energimæssige tilstand inden salget. Svaret er, at enkle og billige løsninger som eks. mere isolering på loftet kan betale sig, men dyrere forbedringer skal man ikke foretage, hvis det alene sker for at opnå en bedre pris i forbindelse med et salg. Dem skal man derimod foretage, når man planlægger at blive boende i huset og ønsker et bedre indeklima og lavere energiudgifter,” siger Jan Nordmann.
Kilde: EDC