Tømrer - Snedkere i Allerød
Din lokale tømrer i Allerød kan hjælpe med at udføre alle former for trækonstruktioner og træarbejde. Da tømrerfaget er et af de ældste kendte erhverv kan du være sikker på et ægte og solidt stykke arbejde. Tømrere hjælper med opsætning af nye vinduer, døre, carporte og meget andet, hvor træ er i fokus. Af mere komplicerede tømreropgaver kan din lokale tømrer – snedker i Allerød hjælpe med forstærkning af spær-konstruktion og loft-konstruktion
Tømrer - Snedkere i Allerød:
Madsbøll Haver
Hulvejen 18
3400 Hillerød
Tlf.: 93 40 50 00
E-mail: madsbollhaver@gmail.com
Ydelser: Anlægsgartner, Flisebelægning, Græsslåning, Hækklipning, Beskæring af træer, Nyanlæg, Havearbejde, Tømrerarbejde, Træfældning, Snerydning og saltning, Hegn, Brolægning
Tømrerfirmaet Børge Nissen ApS v/Peter Rutkjær
Røglevej 166
3540 Lynge
Tlf.: 48 18 85 21
Mobil: 22 17 85 21
E-mail: b.nissen@c.dk
Ydelser: Tilbygninger, Nybygninger, Tømrerarbejde
Tømrer & Snedkerfirma Christian Bjerregaard ApS
Drabæksvej 7
3450 Allerød
52394434
Ma Byg
Byparken 8
3450 Allerød
71116844
Weltz Byg ApS
Farremosen 25
3450 Allerød
48146848
Tømrerfirmaet John Johansen ApS
Sortemosen 26
3450 Allerød
Tømrermester Jens Mouritzen
Cypresvej 22
3450 Allerød
48175681
Mester Anders Friis
Ll Blovstrødvej 13A
3450 Allerød
45821959
Jesper Tømrerfirma V/ Jesper Tamstrup Hjarne
Aggebovej 17
3450 Allerød
26131380
Tømrerfirmaet.Dk V/ Troels Thomsen
Gærdesmuttevej 2
3450 Allerød
32198789
Tømrerne - Snedkerne i Allerød tilbyder blandt andet:
Tømrerfirmaet Børge Nissen tilbyder:
Tømrerfirmaet Børge Nissen er et veletableret tømrer- og snedkerfirma, der har eksisteret i mere end 30 år. Vores tømrer og snedker arbejder kvalitetsbevidst og udfører arbejdsopgaver til vores kunderes fulde tilfredshed.
Vi er desuden medlem af Dansk Byggeri, som er din garanti for veludført arbejde ved at benytte os som dit tømrerfirma.
Som tømrer og snedker udfører vi alle relaterede opgaver for kunder i Farum, Hillerød og resten af Nordsjælland, herunder blandt andet: Forsikringsskader, Udskiftning af døre og vinduer, Ombygning, Tagarbejde
Gulvarbejde, Køkken og badeværelse, Renovering, Ejendomsvedligeholdelse, Snedker med eget maskinværksted
Vores snedker har sit eget maskinværksted til specielle snedkeropgaver. På værkstedet har vi affugtningsanlæg til udtørring af vandskader, og igennem årene har vi samlet et stort lager af udgåede gulvbrædder.
Vi har ligeledes som tømrer stor erfaring i udbedring af svampeskader - også Ægte Hussvamp.
Nyttige links inden for Tømrer - Snedkere:
Dansk Håndværk
Dansk Håndværk er arbejdsgiverforeningen for små og mellemstore håndværksvirksomheder indenfor træ- og træindustri, byggeri, møbelproduktion og -reparation, snedker-, tømrer-, og trævirksomheder samt en lang række andre håndværksvirksomheder indenfor andre brancher i Danmark.
Vi indgår overenskomst på området, og sikrer virksomhederne bedst mulige arbejdsbetingelser og vilkår at drive virksomhed under.
se mere på www.dhv.dk
Træ.dk
Træ.dk er træbranchens fælles informationsprojekt. Træ.dk blev stiftet i 1995.
Træ.dk er skabt og drevet af mennesker der elsker træ og drømmer om en fremtid bygget på træ. Hvor der bruges mere træ end i dag, både til byggeri, produkter og energi – og hvor der er rigeligt med skove, der bæredygtigt kan producere alt det træ, som vi forhåbentlig kommer til at bruge.
At plante skov, dyrke den bæredygtigt og bruge træet til produkter og til energi – det er den mest miljø- og klimavenlige måde mennesker kan leve på. Overhovedet.
Træ.dk vil formidle den viden og knytte de netværk der skal til for at skabe sådan en smuk og ren fremtid.
Træ.dk er det nye navn for det projekt der blev født i 1995 som Træ Er Miljø.
se mere på www.træ.dk
Danskerne vil have udsigt til mere

Et vindue er ikke bare et vindue. Danskerne har i høj grad ønsker til både design, funktionalitet og tilbehør, når det gælder nye vinduer til boligen
Det er en tendens, man i stigende grad mærker hos vinduesproducenten Outrup Vinduer & Døre, der i knap 50 år har solgt vinduer til danske boligejere.
Sikringsbeslag, sprosser og glaslister. Det er måske ikke vinduesbegreber, som du er synderligt bekendt med. Men det viser sig faktisk, at begreberne får større og større betydning, når danskerne skal vælge nye vinduer til boligen. Danskerne er nemlig langt fra ligeglade med, hvordan de indretter deres bolig i dag, og det gælder også, når de få gange i livet skal udskifte hjemmets vinduer.
Det erfarer man hos vinduesproducenten Outrup Vinduer & Døre. Her oplever man, at den danske forbruger i meget højere grad end tidligere engagerer sig i vindueskøbet. Alle vinduets dele har betydning for både hjemmets indretning og funktionalitet, og derfor er et vindue også langt fra bare et vindue i danskernes optik i dag.
- Engang havde vinduet få formål som eksempelvis at holde kulden ude og give mulighed for udsyn og udluftning. Men i dag har langt flere faktorer betydning for valget af nye vinduer, og de skal nu både være energibesparende, arkitektoniske og passe til hjemmets øvrige boligindretning. Derfor lægger danskerne også utrolig mange overvejelser i valget af både typer, farver og tilbehør, og selv den mindste detalje kan blive afgørende for valget, fortæller salgschef Jan Kampman i Outrup Vinduer & Døre, som blandt andet leverer vinduer til patriciervillaer, parcelhuse, bondehuse samt nybyggeri, og fortsætter:
- Et vindue er således ikke bare et vindue. Det er blevet en del af boligindretningen, hvor de mange små til- og fravalg bliver tænkt ind i resten af boligens udtryk, mens vinduesvalget samtidig skal inkludere funktioner, som gør hverdagen lettere. Med andre ord vil boligejerne have udsigt til mere, når de shopper nye vinduer til hjemmet.
Hos Outrup Vinduer & Døre har man eksempelvis et vinduesgreb, der er lavet af en anerkendt designer, og det går langt fra boligejernes næser forbi.
- Designet har enorm stor betydning, og derfor bemærker vores kunder også løsninger med et ekstraordinært udtryk. Derudover stiller de også krav til eksempelvis energi, lysindfald, materiale og indbrudshæmmende funktioner, hvor vi har gjort mange af de mest almindelige efterspørgsler til en del af vores standardpakke for at imødekomme boligejernes ønsker.
Jan Kampman tilføjer afslutningsvist, at et bredt produktsortiment med mange muligheder for individuelle løsninger således også er et must i dag, hvis man som vinduesproducent vil være konkurrencedygtig på markedet.
Sådan skifter du selv yderdøren

Selvom efteråret er kommet, kan du godt nå at skifte din yderdør, for det er ikke så svært, som det godt kan lyde
Det er altid en god ide at være to personer, især når den nye yderdør skal monteres.
SWEDOOR, Europas førende dørproducent, har lavet en nem og tilgængelig vejledning, hvor du skridt for skridt bliver guidet igennem hele gør-det-selv-processen, når du har besluttet dig for at skifte din gamle yderdør ud med en ny.
Sådan gør du
1. Først tager du mål af murhullet med en tommestok i begge sider. Dernæst bestilles døren i et mål, der giver plads til en fuge på 12 mm.
2. Når du har modtaget din yderdør, åbnes emballagen forsigtigt med en hobbykniv. Husk endelig at tjekke, om mål og finish er, som du forventer.
3. Start forsigtigt med at tage døren ud af karmen. Ofte er der påhæftet en monteringsvejledning på karmen.
4. Fjern nu den gamle karm. Du starter med at skrue gamle skruer ud med en skruemaskine. Skær derefter fugen løs med en hobbykniv. Brug en fukssvans til at save den gamle karm over – så er det lettere at få karmen ud af dørhullet.
5. Muren renses for gammel fuge og snavs. Er yderdøren købt hos SWEDOOR, medfølger der et montagesæt med kiler, afstandsstykker, rawlplugs samt skruer med tilhørende bit og dækpropper.
6. Klæb illmodbånd under karmens bund, inden du placerer den løst i murhullet. Husk, at bundstykket skal være i vatter, hvorefter den klodses op fire steder og helst i fuld bredde. Brug afstandsstykker i formfast plast fra montagesættet til at støtte siderne. Vær særlig opmærksom på, at hængselsiden er i lod, og at der er klodset op under bundstykket i denne side.
7. Når karmen er på plads, bores der for i muren. Sørg for, at du borer i en sten og ikke i en fuge. Med rawlplugs og skruer fastgøres karmens hængselside – husk endelig, at skruer skal sidde på indvendig side. Dette er vigtigt, da der ellers kan komme vand ind ved montagehullerne. Herefter monteres døren på karmen, hvilket går nemmest, hvis man er to. Et godt råd er at afmontere gummilisten i karmen (kun indadgående) og skruer i falsen, så undgår man vand, og at skruehuller kan ses.
8. Når døren er monteret på karmen, kan låsesiden skrues fast i muren. Døren stabiliseres også i siden med afstandsstykker. Døren skal nu justeres. Følg herefter den medsendte monteringshenvisning for præcis justering af hængslerne. Slutblikket skal også justeres, så den nye yderdør slutter helt tæt.
9. Luk herefter skruehuller med dækpropper.
10. Mellem dør og mur skal der isoleres, inden der monteres illmodbånd, som giver en tæt og flot finish af din nye yderdør. Når du har monteret dørhåndtaget, er din yderdør færdig og klar til at modstå vind og vejr i mange år fremover.